Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan açıklama yaptı mı?Acil transfer dönemi kapanmadan protesto edilmeli.Transfer sezonu kapandıktan sonra yapacakları açıklamayı bir taraflarına soksunlar.

Onlar ne halt olduğunu çok daha önceden belli ettiler.Galatasaray onların umurlarında değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim kadar terimde suçlu kimse kusura bakmasın sattın mı sen rodriyi evet Serdar’la kavga edeceğine affetseydin egonu bi kenara koyup 4 milyon malçao ya gömmezdin 3 milyon alana bonservis verirdin geri kalan 4 milyonu 2 milyonu raiolaya 2 milyonu baloya imza parası yapardık alan balotelli gelirdi

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Feghouli Fernando Ndiaye Belhanda
Balotelli Alan

Çok mu zordu şunu yapmak

Eğer hoca oyuncu istiyorsa ve yönetim bu oyuncuyu almıyorsa hoca suçlanamaz lakin hoca mevcut kadrodan memnun ise hocayı suçlamak lazım. Hocanın son açıklamalarına göre oyuncu istediği anlaşılıyor yanı bu durumda suç yönetimin.

2093332_620x410.jpg

Geçme namert köprüsünden, götürürse sel götürsün seni, Yatma çakal gölgesinde, yerse aslan yesin seni...

İyide 15 inde söylenmez bu . 15 gün kalmış transfer bitmesine 9 milyona kaç topcu alacaksın . Garry sattık da noldu kimi alabildik . Koca sezon selcukla oynamak istemedi demekki . Geçen sezon devre arası 16 ya badou sattık yerine adam alınmadı bile
o zaman en başta bunlara güvenmeyip bu işlere hiç girmeyecekti bikere güvendin sonuna kadar gitmen gerek ayrıca dediğim gibi çok eksik var belhanda kalsa yine şampiyon olamayız gitse en azından az bile olsa transfer şansı var satış yapıldı forvet almadınız denebilir şimdi kozu vermiş oldu kilit adam olsa anlarım ama oda değil yani...

Terim napsin mi? En büyük sorumlu Terim'dir. Apo ve Musti Terim'den destursuz tuvalete bile gidemez. Başarı Terim'in, başarısızlık yönetimin??? (Yönetimin ne bok olduğunu biliyoruz zaten, o ayrı konu) Yok öyle yağma...

Elindeki en iyi stoperi sudan sebeplerle kadro dışı bırakıp adamın piyasasını sıfıra indiren dedem mi?

İlla takimdan yollamak istiyorsa yaza kadar idare etseydi. Hiç olmazsa 3-5 kuruş kazanırdık. Kadro dışı bırakılan, itin bı taraflarına sokulan adama kim para verir lan? Bu isin sonunda alacaklarına karşılık Fener'e bedava gider.

Garry'den kalan 7M'un 4M'unu ne udugu belirsiz bı adama verdik.

Serdar takımda tutulsaydi ve stoper illa alacaksak da kiralık olarak alsaydik butcemiz olan 7M'a 2 tane forvet alıp transferi kapatacaktik.

Şimdi ne bok yiyecekler bakalım. Elde kaldı 3M. Belhanda da iptal oldu...

Kandırdım nazlı yarı
Sonunda cılgın sozlerle
Kandırdım sonunda
Guzel gozlumu oyunlarla

Hadi ordan en büyük suçlu terimmiş. Adam dalga geçiyor ne koymuş size hoca

Hoca yazin gördü Apo ve Sükrü transferleri beceremiyor. O zaman kondisyoner getirdigi gibi, bir tane adam gibi spordirektörü getirecekti. Adamin belki iyi scouting network ve connectionsleri vardir ve bizim isimize yarardi. Ve adam gibi pazarlikda yapabiliyorsa, belki simdi Garry 10 milyon € gitmisti ve Marcaou 500 bin daha ucuza kapmistik.

İkinci başkanı albayrak olan başkan ve yönetimden ne hayır beklersinki..

Biz en baştan bunlara çapsız dediğimizde çoğu kişi bize laf sokmaya çalışıyordu..

Yahu arkadaş bu kadar zormu gerçekleri görmek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim napsin mi? En büyük sorumlu Terim'dir. Apo ve Musti Terim'den destursuz tuvalete bile gidemez. Başarı Terim'in, başarısızlık yönetimin??? (Yönetimin ne bok olduğunu biliyoruz zaten, o ayrı konu) Yok öyle yağma...

Elindeki en iyi stoperi sudan sebeplerle kadro dışı bırakıp adamın piyasasını sıfıra indiren dedem mi?

İlla takimdan yollamak istiyorsa yaza kadar idare etseydi. Hiç olmazsa 3-5 kuruş kazanırdık. Kadro dışı bırakılan, itin bı taraflarına sokulan adama kim para verir lan? Bu isin sonunda alacaklarına karşılık Fener'e bedava gider.

Garry'den kalan 7M'un 4M'unu ne udugu belirsiz bı adama verdik.

Serdar takımda tutulsaydi ve stoper illa alacaksak da kiralık olarak alsaydik butcemiz olan 7M'a 2 tane forvet alıp transferi kapatacaktik.

Şimdi ne bok yiyecekler bakalım. Elde kaldı 3M. Belhanda da iptal oldu...

Ben de surekli elestirilerin yonetime yonlendirilip terim in aklanmasindan rahatsizim

Belki verdigi liste ve talepleri karsilayamamakta yonetim hatalidir ama mevcut kadroda zedelenme yaratan kararlari gormeyecek miyiz ? Serdar terim olayinin cok elestirdigimiz dursun olcan hadisesinden farki nedir

Attim git demekle maddi vecibelerden kurtulamiyorsun

Ayrica sezon ici gorulen onca absurd kart ve cezalar yonetime mi terime mi yazar , adam 10 mac ceza yedi , yoneticiler de yedi ama hangisinin etkisi daha cok

Biri trabzonda kirmizi gorur 4 mac yer , oteki hakeme top atar , yardimci antrenor oyuncu kovalar , kendisi hakemin uzerine yurur

Yonetime neler denecekse , ben samimi olup olmadigina terime de benzerlerini diyip demedigine gore degerlendiriyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt