Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Ben 4 milyon euroyu stopere cok da anormal gormuyorum .
Adami hic tanimiyorum insallah iyi cikar ama dusunuyorum :
1. Devre arasi ise yarayan oyuncu almak herzaman pahalidir.
2 . Hic kimse 900 bine aldigi ve memnun oldugu oyuncuyu iyi kar etmeden satmaz.
3. Genc, brezilyali, sol ayakli stoper ucuz olması zor.
Ehh bu durumda malesef katlanmak zorundayiz.
Son kullanici biz olmadigimiz adamlara yatirim mantikli. 800 bin euro maas mantikli. Serdar ve Maicon toplamda bizden 4.2 milyon euro maaş alıyor.
Marcao ya verdigimiz para gibi 3 stopere odesek toplamda 4 stopere 3.2 milyon maas oderiz. Yani serdar+maicon toplamindan 1 milyon aza Marcao ve benzeri 4 stoperimiz olur.
Bizim bu stratejimiz dogru. Umarim futbolcu tercihleri de dogru olur. Hic tanidigim oyuncu degil.
bizim stratejimiz bastan asagıya yanlıs sacma mantıksız rezalet ne derseniz deyin.
bu sezon kritik sampiyon olmaya mutlaka ihtiyac var kadro degistireceksen bu devre arası olmaz 70 yasındaki adam bunu bilmiyorsa biz ne diyelim devre arası takımın as oyuncularını satarak yada kadro dısı bırakarak ne yapabileceksin bu sekilde kim basarılıolmus?
devre arası aklı basında heleki eli darda her takım opsiyonlu veya opsiyonsuz kiralık oyuncu kovalıyor bulanda buluyor ama bunları yapabilmek icin öönce basında adam akıllı yönetici olacak kardeşim
devre arası as oyuncularını göndermezsin alırsın 2 forvet enazından 1 i kiralık sezon sonu lig bitince bütün fantazilerini uygularsın
devre arası dogru dediginiz bu strateji tamamen yanlıs ve su anda yanlıs oldugu icin tek 1 kişi bile günlerdir tek kelime acıklama yapamıyor
cünkü yaptıkları yanlısın farkına vardılar her takımın yöneticisi taraftarına konusuyor bizde korkuyorlar tek 1 kişi bile konusamıyor.
cünkü yalan söyldiler kardeşim yalan herkese yalan söylediler.