Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen yok bari adettendir Gideni sorayım , Abdürrahim Akbasak gitti mi ?

Galatasaray da 10 numarali formayi tasiyan adam hakkini verecek abi. Ben onu bunu bilmem, benim gorusum Belhanda 10 numarali formanin hakkini vermiyor. Tamam Sneijder yaslandi, eski halinden eser yok bende biliyorum.

Belhanda forma numarasını değiştirsin de kurtulalım şu geyikten

Serdar, Eren, Belhanda, Fernando, Maicon ve Mariano gibi copleri teklif olmasina ragmen gondermeyenler haindir

Screenshot_20190116-004646.webp

It herif

2 ayaklı değişim diyosan çatır çatır satıp çatır çatır alacaksın transfer sezonu başlayınca o gitmesin bu gitmesin yok hocada yönetimde şuan saçmalıyor en az 5 oyuncu gelmeliydi hepsi yıldız olsun diyende yok sizce şu isimler sattığımızdan daha fazlasına mı patlardı bize
Iván Angulo - Oyuncu profili
Kevin Balanta - Oyuncu profili 2019
Christian Luyindama - Oyuncu profili 18/19
Alan - Oyuncu profili 2019
Mario Balotelli - Oyuncu profili 18/19
satılması gerekenler
Younès Belhanda - Oyuncu profili 18/19
Maicon - Oyuncu profili 18/19
Fernando - Oyuncu profili 18/19

Benfica maçına celillemi cıkıcaz renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano gidici , serdarın alacaklarına karşılık , şener takası yaparlar bizimkiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre utkucan rezil bit scout dur, 2012 senesinden beri orda oturmaktadir.

transfer komitesi
komple scout ekibi

acilen degistirmelidir.

Serdar, Eren, Belhanda, Fernando, Maicon ve Mariano gibi copleri teklif olmasina ragmen gondermeyenler haindir
Sene sonu göreceğim ben o göndermeyenleri. Hepsi elde patladıktan sonra 2-3 milyona göndermeye çalışacaklar ama iş işten geçecek. Araplarda para var ama salak değil adamlar.

Bitsin artık bu belhanda nefreti sıktınız artık aloo forvet yok forvet

Çok geç olmadan ağır tepki konulması lazım,taraftar transferin son günlerine kadar sabır ederse bu salaklar yine yetiştiremeyecekler forvet transferini. Spor kanallarının da haberlerde yer vereceği büyüklükte bir organizasyon şart.

Tabi. Sozlesmeyi FT ile imzaliyorlar, kuluple degil ya! Paralarini da FT cebinden veriyor!!

Malesef renktas cok enteresan tipler var bu forumda. Adam listeyi aylar once verdim dedi. 2 santrafor, stoper olmazsa olmaz dedi. Yaz doneminde Gomis vatken de 1 santrafor istiyordum, simdi 2 tane daha yazin dedi. Hala FT diyorlar!

2 beceriksiz erzurumun, goztepenin yaptigi isi yapamiyor, 1 santrafor bulamiyorlar!

Ben artik masum görmuyorum yapilan hatalari. Kasten uzak duruyorlar gibi sampiyonluktan. Cok rahat olabiliriz bu yil da. Ama yonetim kasten sene basindan beri takimi dinamitliyor resmen sampiyon olmamak icin ellerinden geleni yapiyorlar!!

Ya ne bileyim kuzey ligleri bitmedi mi git oradan bul, baska yerden kirala. Ama git santrafor bul artik ya!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt