Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ouest France (Saint-Nazaire)

Emiliano Sala : "Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı"

1547628838734.webp

videonun basından itibaren ongendanın guzel asistini görebilirsiniz

Burhancan Terzi: "Abdürrahim Albayrak, Boluspor Başkanı'na Tarık Çamdal'ı alır mısınız? diye sormuş. Başkan ise sadece gülümsemiş."
Bizim yönetim çapsız ona lafım yok,ama o güldüğü söylenen yavşak fb nin çöp kalecisine 1m euro verip bir maç bile oynatmadıklarında gülümsemiş mi?

ongendayla roma da ilgileniyomuş.kanat için

haraslin
ongenda(son vuruşları ve top sürmesi iyi,çalım yetenegi ve şutu var)

ortasaha için

zurkowski
savanier

le ilgileniyoz :d

Nagatomo, Linnes , Ozan kötürüm mü oldular renktaşım eli ayağı tutmuyor mu bunların? :D
Linnesin cigeri herkesten daha kuvvetli ama teknik kapasite olarak yeterli görmüyorum.
Ozan savunma anlamında kusursuz ama el ayak tutma derken topla ilişkisi iyi olmayı kastettim. Ozanın ayağında top tutamadığı çok oldu geriden oyunu kurmakta zorlaniyor.
Nagatomoda bam güm oyuncu.
Bizi sonuca götüren oyun zekası ve oyun aklı saydığım 4 oyuncuda mevcut.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnesin cigeri herkesten daha kuvvetli ama teknik kapasite olarak yeterli görmüyorum.
Ozan savunma anlamında kusursuz ama el ayak tutma derken topla ilişkisi iyi olmayı kastettim. Ozanın ayağında top tutamadığı çok oldu geriden oyunu kurmakta zorlaniyor.
Nagatomoda bam güm oyuncu.
Bizi sonuca götüren oyun zekası ve oyun aklı saydığım 4 oyuncuda mevcut.

Anladım fakat Mariano ve Fernando çok kötü durumdalar. Yatmaya gelmiş gibiler adeta. İyi teklif gelirse satılmaları faydalı olur. Tabi yerine oyuncu alınmayacak bunu biliyoruz.

Anladım fakat Mariano ve Fernando çok kötü durumdalar. Yatmaya gelmiş gibiler adeta. İyi teklif gelirse satılmaları faydalı olur. Tabi yerine oyuncu alınmayacak bunu biliyoruz.
Tek dolu ve alternatifli mevkimiz bek mevkisi renkdaş. Orayıda bozmayalım bir zahmet. Hem Mariano son 4-5 mac iyiydi bence.
Fernando tempo olarak gerçekten sıkıntılı durumda ama oda kalite katıyor.

fatih hoca savanieri belhandadan bagımsız istiyo olabilir.fatih hoca ortasaha alabiliriz dedi çünkü.

-----------ndiaye---savanier---------

feghouli-------belhanda--------onyekuru

----------alan--------------

da olabilir

Onyekuru her zaman çekilmiyor Ongenda gibi bir adama ihtiyaç var ama Haraslin'i tercih ederim.

Muslera
Mariano Ozan Marcão Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
?

Bu kadrodan fazlası olmaz. Forvetede 1 oyuncu alirlar. Ali Yavuzu a takima cikarip mugdatla aliyi alinacak forvetin yedegi yaparlar.
Fazla birsey beklemeyin sonra üzülürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt