Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic problem degil

Alirsin sezon sonu merih demirali, koyarsin.

bitti gitti is.

Ben ozanin gitmesine karsi degili 12 ye gidiyorsa gidebilir guzel para bence , 2 forvet 1 stoper alsinlar bi zahmet bu satis gerceklesirse

Serdar da gidecek. Elimizde adam gibi türk stoper kalmadi. 3,5 milyonu sportinge önerin ve Alanyaya bedavaya Ahmet Caliki verelim ve bari Merihi alalim

hazırlık maçında Ozan'ın oynamamasından tahmin etmeliydik

Ozan denilen aidiyet yoksunu Avrupa'da başarısız olunca,elbet dönmek isteyeceksin.O zamanda bu taraftar bize geri dönmesine engel olmazsa,öyle taraftarında canı cehenneme...Yazık yav şu piyasada gittiği rakama bak.Üstelik kulübünde zor durumda olduğunu biliyor.Yazıklar olsun.

Satın satın onun bunun çocukları satın herkesi bakalım. Normalde 12 m çok iyi para ama adam alamayacağınızı bildiğimiz sövüyoruz beceriksizler.

normalde altyapıdan çıkarıp 6 ayda 12'ye satmak güzel iş sonraki satıştan opsiyon da varsa....ama kulüpte planlama yok sırf forvet alamadıkları için satıyorlar

İkna edemiyorsan senin beceriksizliğin . Adam Erzurumspor da degil Galatasaray da oynuyor
Rasyonel bir insan, ayrıca 5m fazladan kazanmasını sağlıyor. 31 yıllık Galatasaraylıyım, günümüz şartlarında aynı kararı gözü kapalı ben de veririm. Çöp bir ligin var, gelişmeni sağlayacak bir yer değil Tr ligi. Yolu açık olsun

7.5m çıkış ücretini kaldırmayan adamı savunmayın Allah aşkına. Yönetim rezil, Ozan ise onlardan rezil.

hoca istifa eder Serdar Aziz ve Eren takıma döner Love'yi alıp transferi bitiririz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt