Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan satıldı nakit geldi.

Hemen şimdi Haraslin-Zurkowski-Tetteh

Adamlar 12yi sonraki satıştan pay olmaması için vermediyse,bende bir şey bilmiyorum.

transfer donemi baslamadan saglam bir forvet gelse gene ligi gotururuz diyordum, su anda forvet, kanat, orta saha, stoper hepsi lazim.

11-12 kazandirip gelisebilecegi bir lige gidiyor herife laf ediyorsunuz yeani.

%15-20 gibi bir pay koydurabildiysek bedeli 20'ye yaklaşabilir

İkna edemiyorsan senin beceriksizliğin . Adam Erzurumspor da degil Galatasaray da oynuyor
Almanya ligine gidiyor, zimbabve değil. FM oynişamıyoruz, gün içinde kaç insanı ikna edebiliyorsun sen? Kafasına koymuş, rasyonel düşünen bir insanın kararını değiştiremezsin.

Ozan ikinci yarı kendini vermeyecek ti kafa olarak yolu açık olsun
Uğur Karakullukçu tebrik ederim bu adamı kimse bilmezken yana yakına söyledi

Galatasaray düşmanlarının.....

Bilmiyorum Ozan 'ın takımda kalmasını isterdim ama belli ki gitmeyi kafasına koymuş hayırlısı olsun, inşallah sene sonu için gerçekleşir bu transfer yoksa bizim yönetim ne Ozan'dan gelen parayı doğru düzgün harcamayı becerebilir ne de Ozan 'ın yerine stoper alabilirler

Şu transfer yazın gerçekleşsin bizde direk Sporting 'e Merih 'in serbest kalma bedeli 3.5 mil.€ ödeyelim Merih Demiral 'ı alalım yerine

Çünkü Ozan gitti Serdar zaten gitmişti Ahmet 'i saymıyorum bile elde yerli stoper kalmıyor en azından güvenip oynatabileceğimiz 1 tane yerli stoper şart o da Merih olabilir Çağlar kiralanabilir bir de Ömer Toprak olabilir

11-12 kazandirip gelisebilecegi bir lige gidiyor herife laf ediyorsunuz yeani.
az vefalı olsa, aidiyet duygusu olsa. yeni sözleşme imzalayıp 7.5 opsiyonu kaldırırdı. sene sonuna kadar Galatasaray'da kalsa Avrupa ligi gibi bir piyasada 1-2 tur daha gidebilirsek pazarını genişletip 12'nin çok daha üzerine bir fiyata daha iyi bir takıma gidebilirdi.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merak ettiğim bir konu var gerçekten Serdarda gidecek , yabancı transfer hakkımız 2 şuan için. 2 forvet aldık diyelim kanat , orta saha , stoper bunlar ne olacak? ihtimal vermiyorum ama umarım bilinçli hareket ediyorlardır tek umudumuz Terim. Merih'i almak farz oldu. Anladığım kadarıyla defans hattı Maicon-Marcao-Donk olacak. Maiconun yanından yürüyerek geçebiliyorsun zaten. Takım devre arası güçlenmek yerine güç kaybetti gerçekten rezelat.

biz sucuk yiyoruz şu an ve her gün yemeye devam edeceğiz
ama siz bize hep muhtaç olacaksınız böyle :)

Senin neyine muhtaç olacağız ? Sen hayırdır kardeş .. siz zaten kendinizi bu kadar ayrı ve büyük gördüğünüz için herkes sizden soğudu gitti .. bende bu tayfanın içindeydim yıllardır .. 9 yılımı vermişim ultrAslana .. çok çalıştım bu çatı altında ama Alpaslan abimin bahsettiği o BAGİMSİZ taraftar oluşumu olayını çok kötü kopardınız .. siz çünkü tam bağlandınız !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt