Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım zaten oyuncular satılmasa bile Uefa'da çeyrek final göremezdi. Hiç olmasa para edenleri satıp ligi kurtaralım, Şl geliri çok ciddi arttı. Lig şampiyonluğu herşeyin önünde olmalı.

Galatasaray kim Stutgart kim önce bunu bir düşün bence

Stuttgartdan büyük takima gitmek daha kolay. Almanya liginin her macina tonca scoutlar izliyordur. Gördü bir de Pavard 35 milyon gidiyor, aynisini ben niye yapamayim diye düsünüyordur özgüveni yüksekse.

STUTTGART NAKIT ODER, CUNKU BAYERN HERZAMAN OYUNCU ALDIGI ZAMAN PARAYI NAKIT ODUYOR.

!!

Satılanların yerleri dolmazsa bizi çok zor bir kaç yıl bekliyor demektir. Şu son 15 gün sadece bu sezonun değil önümüzdeki bir kaç yılın kaderini belirleyecek. Önümüzdeki transfer sezonları için Ozan gibi ekstra oyuncular çıkmazsa, para edecek futbolcumuz kalmadı. Bu transfer döneminde ne yaparsak yapacağız artık.
Kış transfer dönemine girerken sadece forvet bekliyorduk Serdar gitti Rodrigues gitti elimizdeki tek forvet te gitti şimdi de Ozan gitti

Yemin ediyorum transfer döneminde güçlenmek yerine sürekli güç kaybediyoruz...

Fatih Terim gerçek Galatasaray lı . Ozanmış , Albayrak mis , hepsi hikaye . Umarım Fatih Hocam İstifa etmez

12 milyon euro da Ozan icin geliyor masallah, zaten Rodrigues transferinden 4 milyon euro falan kalmisti galiba.

16 milyon euro var demek transfere, bir de Serdar i satsak 2 milyon euro ya falan. Eder 18 milyon.

Bu paraya 2 forvet, bir stoper ve orta saha alamiyorsa yonetim gitsin baska kulup yonetsinler.

Herkesi satin, genclerle oyniyalim sezon sonu bomba kadro kurariz,

12 milyon euro da Ozan icin geliyor masallah, zaten Rodrigues transferinden 4 milyon euro falan kalmisti galiba.

16 milyon euro var demek transfere, bir de Serdar i satsak 2 milyon euro ya falan. Eder 18 milyon.

Bu paraya 2 forvet, bir stoper ve orta saha alamiyorsa yonetim gitsin baska kulup yonetsinler.
Oyuncuların gecmis maasları ödenecek bu paralarla. Transfer bütcemiz cok az bizim o yüzden yapamıyolar bisey. Şu an cıkmaza girdiler herkesi ondan satıyolar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt