Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry ve Ozan'dan 20 milyon euro geldi.

Maicon 6 milyon euro
Belhanda 9 milyon euro
Serdar 4 milyon euro
Eren 1 milyon euro

Bir 20'de bu 4 oyuncudan gelse toplamda 6 oyuncu satarak 40 milyon euro bonservis geliri elde ediyoruz. Satın gitsin hepsini hemen.

Fatih Terim gerçek Galatasaray lı . Ozanmış , Albayrak mis , hepsi hikaye . Umarım Fatih Hocam İstifa etmez
Yahu adam başarılı olamasın diye elinden geleni yapıyor yönetim sağolsunlar

İyidir kötüdür Belhanda Hocanın en sevdiği adamlardan birisi takımdaki as kalsın gidiyordu
Ozan 'a kal dediği halde yönetim Ozan 'ı da satıyor
Gelen parayla forvet stoper transferi yapılır diye Rodrigues 'in gitmesine izin verdi ama daha ortada forvet yok

Gerçekten çok büyük bir problem var ortada, Fatih Terim açıkça Ozan 'ın kalmasını isterken yönetim gidip Stuttgart ile anlaşıyorsa bu adamlar belli ki Fatih Terim 'in elini kolunu bağlamak istiyorlar

Valla ben şaşırmam açıkçası, malum Fatih Terim 'in ceketi Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak ikilisinden çok saygı görüyor takımda bizim iş bilmez yönetim bunun üstesinden gelmek için Fatih Terim 'i hedef almış olabilirler şaşırmam yani ...

yerli gönderip yabancı alamıyoruz arkadaşlar şuan 2 yabancı alabiliyoruz

Şu kadroyla devam edelim fenerin acınası haline düseriz. Deplasmanı gectim icerde süper lig ekipleri tokatlar bizi.

Ozan gidip halen forvet almazsaniz Ilk ban yiyen moderatör olarak tarihe gecebilirim

Semih Kaya'yı alacağımızı tahmin ediyorum şuan piyasada alabileceğimiz bir o var bir de Ertuğrul Ersoy ama bonservisi yüksek olur...Merih sezon sonu anca

Ya hoca affet şu Serdar’ı ya , inat etme işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocanın belhanda satisina onay vermemesi skandal. Belhanda elde patlama olasiligi yüksek

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kargaşada Belhanda elde kalacak yav zaten her şey b.ka sardı Belhanda dan kurtulalım. Bu yıl zaten şampiyonluk çok zor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimizde yerli ve milli , katıksız bir Abdürrahim Albayrak kaldi

Marcao-Semih ikilisi ile yine duran toplarda kafa golü yeme rekoru kırarız

Yalnız şunu söyleyim bu yönetim Ozan 'ın yerine Semih 'i alırsa çok feci küfrederim ...

12 milyon euro da Ozan icin geliyor masallah, zaten Rodrigues transferinden 4 milyon euro falan kalmisti galiba.

16 milyon euro var demek transfere, bir de Serdar i satsak 2 milyon euro ya falan. Eder 18 milyon.

Bu paraya 2 forvet, bir stoper ve orta saha alamiyorsa yonetim gitsin baska kulup yonetsinler.

Yabancı sınırı kalktı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normal şartlar altında Ozan'ın satılması aptallık
Sözleşmesindeki durumdan ötürü para veren varmak satmak bir avantaj, altyapıdan adam çıkartıp anında 12'ye çakıyorsun baya tatlı hareket bakınca
Ozan doğru ve güzel bir karar vermiş, kafası çalışan adam kendini belli ediyor zaten hem hareketleri ile hem saha içinde.

Ancak bu analizler boşa çıkar. Yönetim böyle bir analiz yapmamıştır. Günlük hatta saatlik kararlar alıyorlar. Para yoktu. Garry'i satıp forvet alacaklardı. Serdar olayı patlayınca stopere gitti para. Forvete para kalmadı. Belhanda'yı zorladılar olmayınca Ozan'ı sattılar. Bu kadar.

Devre arası geldi kadroyu güçlendireceğiz dedik, tam aksine kan kaybettik ve kaybetmeye devam ediyoruz. Benim bu yönetime zerre itimadım yok. Son günün son saati, çer çöp tiplere tonla para dökerler, forvet de alamazlar zaten.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12 milyon euro da Ozan icin geliyor masallah, zaten Rodrigues transferinden 4 milyon euro falan kalmisti galiba.

16 milyon euro var demek transfere, bir de Serdar i satsak 2 milyon euro ya falan. Eder 18 milyon.

Bu paraya 2 forvet, bir stoper ve orta saha alamiyorsa yonetim gitsin baska kulup yonetsinler.
bence yönetmesinler

Ozan bu sene gidecekse büyük saçmalık olur sezon sonu olmalı bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt