Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.231
- 24.267
- 3.093
Bütün parayı Ciner e verebiliriz korkmaya başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semihi gecte benfica maci 2 haftaya, takimda topcu kalmadi bu geri zekali yönetim ne bok yemeye geldi kulübe, ultraslan bu konuya el atmali artik, onlar kipirdarsa anca taslar yerinden oynuyor!Semih mi oynasın ? İki ucu boklu değnek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''GSC Socar'' güzel olurLan bu yönetim forumu da satmaya kalkmasın isim hakkı şu bu diyerek?
Tahminimce 4-5 milyon euro isterler. Ama Alanyaspor'un da satin alma opsiyonu varmis diyorlar. Ne kadar acaba?Kaça bırakır Lizbon
Galatasaray düşmanlarının.....
Kaça bırakır Lizbon
Futbolcu olmaz dedimi opsiyon hikaye olurOpsiyon Alanya’da
O zaman Juventus'un yaptigi gibi yapacaksin. Parayi Alanya ya verip onlar artik oyuncuyu transfer edecekler (daha dogrusu transfer de soz vereceksin). Sende onlarin verdikleri paranin ustune 2-3 milyon euro daha koyup direk 01.07.2019 tarihi itibariyla transfer edeceksin. Bu Italya da hep yapiliyor.Satın alma opsiyonu Alanya’da , nasıl alıyorsun ? Maicon gider de belhanda kalır. Valla Serdar olayı çok kötü oldu
O zaman Juventus'un yaptigi gibi yapacaksin. Parayi Alanya ya verip onlar artik oyuncuyu transfer edecekler. Sende onlarin verdikleri paranin ustune 2-3 milyon euro daha koyup direk 01.07.2019 tarihi itibariyla transfer edeceksin. Bu Italya da hep yapiliyor.
Ilk nöbet haric bir tanesini ben acmadim. Nöbetleri acan alayinda problem var :/Zaten bütün uğursuzluk sende git bir hava al gel
Ozan gidip halen forvet almazsaniz Ilk ban yiyen moderatör olarak tarihe gecebilirim
Kendi kendini banlarsin artik hahaha

Tahminimce 4-5 milyon euro isterler. Ama Alanyaspor'un da satin alma opsiyonu varmis diyorlar. Ne kadar acaba?
Fenere besiktasa gidemez maddesi koyacaksın bu kadar basit bi olay. Sonra sat gitsin. Ezeli rakibini güclendirme operasyonu yaparsan kimse satılsın istemez tabihocanın çalışma kültürü açıklaması bence köprüleri yıktı dönülmez ordan anca hoca giderse