Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya Başkanı , iyi düşün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1547632696322.webp

Terim ne için ozan ile ilgili konuştu o vakit ?!

Ozandan 12 M gelip satacaksak bencede Serdar'ı affedelim ve takıma dönsün , 15 Milyon gibi bir para olur elde onunla da bir zahmet 2 forvet alsınlar.

7.5 serbest kalma bedeli varken 12 milyon kazanıyorsak bu tamamen Ozan sayesindedir, yönetim başarısı olduğunu düşünen yoktur sanırım şuan. Yolu açık olsun, umarım çok başarılı olur.

Serdari hayatta affetmez hoca. Bence bedavaya yollar ama affetmez. Semih Kayanin forma numarasida bos zaten. O geri döner iste

Alanya Caulker'ı aldı bu arada belki Merih için bir şeyler olur

Merih Demiral için kaç isterler, bu çocuğun da alınması lazım

Serdar olayi kapanmistir, bir daha bu takima donemez. Hoca direk Insta dan anlatti canli yayinda. Buradan U donusu yapmaz Terim.

Semuh kaya dönüyor mu bir de...

Asıl sorulması soru: hangi dingil, hangi akılla 7,5 serbest opsiyonu koyduğu bir alt yapı oyuncusuna

Ulan inşallah şu Merih Demiral 'ı alırız Ozan yerine ...

rezil yönetim sizi destekledim günlere lanet olsun dursundan daha kötü bir başkan ve yönetim var dursun en azından zor durumda kasa kolaylıgı saglıyodu bunlar bırak Galatasarayı bir mahalle takımını bile yönetecek çapta degil artık forvet felanda beklemiyorum bunlar ancak satmayı bilir

Moderator abiler, cok doldum bi kufur ediyim doya doya 1 gun ban verin anlasalim aramizda olmazmi? Bak bu forumdaki herkezin icinden gecenleri bi kagida dokeyim olmazmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt