Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim transfer yapamaz. Forvet falan alınmayacaksa saçma sapan yerlere harcamasınlar paraları borç ödesinler bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer doğruysa şu an bizim durumumuzdaki bir kulüp için iyi bir Para 12 Mio Euro Ozan için...
Umarım bu para enişte, kuzen, damarlar arasında komisyon olarak erimeden kullanılır...

hala forvet falan bekleyenler var da yonetimin gundeminde futbolcu almak diye birsey yok belli ki, herkesi satmaya calisiyorlar sadece, odak noktalari bu

Ozan sezon sonu gidecek şekilde satılmalı Pavard-Bayern.Pulisic-Chelsea gibi

7A051B75-FD70-44B8-9AA8-9D1E674BC2F7.webp

Transfer lazimsa geliyim beyler

Bari şampiyonluğu sattınız belhandayı da satın bir gereksizden kurtulmuş oluruz

Ocak ayını bekleyin derken “daha bu birşey değil” anlamında söylenmiş sanırım.

Uefa için 3 yeni transfer bildirilmiyo muydu?Yönetim gider Marcao-Alan-Demba Ba üçlüsünü bildirir.Bu sefer defans da Maicon-Marcao, Ahmet-Marcao izleriz.Forvet eksikti şimdi defans ve kanatlar da eksik..

Eğer Ozan şimdi gidecekse bizde Merih Demiral 'ı hemen şimdi almamız gerekiyor. Gerekirse 3.5 Sporting 'e 1.5 Alanya 'ya filan verilsin ama Merih Demiral kesinlikle takıma kazandırılması gerekiyor

1 tane daha yabancı stoper alabilecek durumumuz yok, İlla ki yerli oyuncularımız olmak zorunda. Tıpkı Ozan gibi potansiyeli ile şu anda oynadığı oyun ile Ozan 'ın yerini aratmaz Merih Demiral gelirse

Ama yok biz Donk 'u orada kullanırız yok evladımız Ahmet 'e şans vereceğiz filan Allah korusun. Malum Muslera 'nın performansı da ortadayken ligin ikinci yarısında gol yeme rekorları kırarız

Mariano-Merih-Marcao-Nagatomo

Mevcut durumda şundan daha iyi bir defans hattı yapamayız. Daha doğrusu yönetim hayatta beceremez

Çağlar 'ın EPL 'yi bırakıp STSL 'ye dönmek isteyeceğini düşünmüyorum, o yüzden Merih 'den sonra 2. Alternatif olarak Ömer Toprak düşünülebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt