Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkezden önce Manu Lonjon bilmis Ozan transferini. Takimin içinde nerden aliyor Bu bilgileri bilmiyorum ama adam GS muhabiri gibi çalisiyor resmen.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Manu 'ya haber uçuran tabi ki yakın arkadaşı Belhanda 'dır

ecd8254c45d84e52a9bd9464021ef67b.jpg

Yoksa herkes bas bas Belhanda satıldı derken inatla Belhanda 'nın gitmeyeceğini yazıp haklı çıkan tek kişiydi Manu...

Hocanın zaten Ozan'ı pek tuttuğunu sanmıyorum açıkçası. Bence gitmesine sorun çıkarmaz.

Ndiaye,Gomis,Rodrigues ve Ozan.Belhanda'yı da satmaya zorladılar. MC'ye rağmen şampiyon olduk.Şimdi işini garantiye almak istiyo gibi..

Gscimbomun gidecekler listesi
-eren
-ömer
-leşçuk
-tarık
-maicon
-ahmet

Gerçekte olan
-garry
-ozan
-belhanda(olası)
-serdar(olası)
Gerçekten şaka maka transfer dönemine girerken Maicon gitsin diyorduk şimdi takımda kalması garanti olan tek stoper Maicon

Bu da yönetimin üstün başarısıdır ... :mad::mad:

Maicon gider ozan ile sedar in yanına adam alınır dedik.Maicon kaldı ozan ile serdar gitti...Şaka gibi

Eger Ozan devre arasinda giderse o yonetim hemen istifa etsin, Stuttgart Pavard'i Bayern'e satti ama sezonu Stuttgart'da tamamlayacak. Su an Ozan'i satsan yerine YERLI OYUNCU almak zorundasin. Piyasada alabilecegimiz yerli stoper yok. Satilsin ama sezonu bizde tamamlamali. Sezon sonu da Merih'i aliriz.

Yarım sezon Maicon Marcao Donk Ahmet 4'lüsüyle devam ederler muhtemelen. Leipzig maçında Maicon-Donk denemesi belki de bunun göstergesi olabilir.

12 milyon peşin mi aldık, yeni uyandım nolur özet geçin kafayı yiycem. Madem gidecekti niye twit attılar hocamla 1likte diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt