- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Alandir. Ama lisans cikar mikim diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alandir. Ama lisans cikar mikim diyor
Yaz o da gider, fegh de gider. Cosup Kendilerini satarlarMuslerayi bu Dönem mi satariz yoksa yazı mi bekleriz ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şöyle 3 transfer birden gelse de canlansın şuralar ama güven 0
Ulan bugün baba olacağımı öğrendim.Dünya yıkılsa keyfim kaçmaz diyordum. Abv Nizipli.
Yahu adamı u17'den almış, bu sene temmuz ayından itibaren takım planlamasının içinde tutmuş, zamanı geldiğinde de şans vermiş hem de şampiyonlar ligi-derbi falan demeden. Eleman hata yapmış, penaltı yaptırmış yine oynatmaya devam etmiş. Sonra açıklama yapmış ig'den devre arasında "Ozan kalacak, daha sonra yapacağız transferini" vs diye. Sen bunlardan hangi kısımda Terim'in Ozan'ı tutmadığı izlenimine kapıldın acaba?
Benim tahminim senin düşüncen "Terim gerçek stoper stilindeki adamları sevmiyor, daha atletik adamları seviyor o yüzden Ozan'ı da tutmamıştır."
Doğru mu?
Ulan bugün baba olacağımı öğrendim.Dünya yıkılsa keyfim kaçmaz diyordum. Abv Nizipli.
Belhandada adam gibi fir fiyata giderse, nerdeyse 30 milyon gelmis olur. Ordan o zaman bir kismini köseye at ve geri kalan parayla transfer yap. Normalde 21-22 milyonla 4 adam gibi transfer yapilir. Geri kalan parada borclara ve maaslara gitsin.