Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu ihtiyacın var santrfor ve stoper bölgende eksikler var Serdar ve Eren kadro dışı :) satılsalar para kazandırsalar neyse dicem öyle kadro dışılar sadece. böyle bi kararı sezon sonu almak daha doğru olurdu şimdi mahkumsun adamlara

Ulan bugün baba olacağımı öğrendim.Dünya yıkılsa keyfim kaçmaz diyordum. Abv Nizipli.

Bu adam kolpacimiydi? Öyle durum varsa taraftari az sakinlestirmek icin 2 adam gibi sponsor anlasmasini kap'a atsalar iyi olur.

Yahu adamı u17'den almış, bu sene temmuz ayından itibaren takım planlamasının içinde tutmuş, zamanı geldiğinde de şans vermiş hem de şampiyonlar ligi-derbi falan demeden. Eleman hata yapmış, penaltı yaptırmış yine oynatmaya devam etmiş. Sonra açıklama yapmış ig'den devre arasında "Ozan kalacak, daha sonra yapacağız transferini" vs diye. Sen bunlardan hangi kısımda Terim'in Ozan'ı tutmadığı izlenimine kapıldın acaba?

Benim tahminim senin düşüncen "Terim gerçek stoper stilindeki adamları sevmiyor, daha atletik adamları seviyor o yüzden Ozan'ı da tutmamıştır."
Doğru mu?

Aynen öyle. Ozan muhtemelen kuruntu yaptı ama devre arası olmasa zaten sene sonu kendisi gönderecekti. Kafasındaki ideal stoper tipi Ozan gibi oyuncular değil çünkü. Ozan'ın yerine birini alırlar mı bilmiyorum da alırsak bence Dany tarzı atletik bir adam aldıracak.

Bu şekilde devam edersek ilk yarıdaki Fenerbahçe gibi oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhandada adam gibi fir fiyata giderse, nerdeyse 30 milyon gelmis olur. Ordan o zaman bir kismini köseye at ve geri kalan parayla transfer yap. Normalde 21-22 milyonla 4 adam gibi transfer yapilir. Geri kalan parada borclara ve maaslara gitsin.

handa da giderse 10 mil harcayacak para olur max
onun da 4u marconiye gitti ztn

stoper hattı donk-maicon-marcao-ahmet şeklinde olacak büyük bir ihtimal.transfer olacaksa da 2 tane forvet gelir stoper transferi olmaz bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt