Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neler oluyor lan 1-2 saat yoktuk yine ortalık yangın yerine dönmüş. Ben önden yönetime söveyim de gelişmeleri sonra öğrenirim...

Yönetim abv abv abv..

Aynen öyle. Ozan muhtemelen kuruntu yaptı ama devre arası olmasa zaten sene sonu kendisi gönderecekti. Kafasındaki ideal stoper tipi Ozan gibi oyuncular değil çünkü. Ozan'ın yerine birini alırlar mı bilmiyorum da alırsak bence Dany tarzı atletik bir adam aldıracak.
Ozan'ı Terim gönderdi diyebilir miyiz?

Galatasaray taraftarı yapılan ihaneti unutmaz. Olası Ankaragücü puan kaybından sonra isterse forvete Lewandowski-Agüero ikilisini getirsinler neye yarar istifa edeceksiniz becereksizler.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DxBdAHBWoAA59AO

Yeni transfer-ler Cuma gelip Cumartesi maça çıkamayacağına göre bugün hareketli bi gün olur. Ozan'ın satılma haberi de fazla gündemde kalmaması için bugün en az bir transfer kamuoyuna duyurulur heralde.

Stopere Gökay'ı çıkarırlar. Abi Eren ve Rodri gitseydi ama Serdar ya da Ozan'ın biri kalsaydı Ahmet gitseydi yerine. Suyunu çıkardık.

Ozanida satacaklar arastiriyoruz diyecekler ve kimseyi almayacaklar ocağın son haftasi bunu gorecez büyük ihtimal

alanspor'da kiralık olan merih'i sene sonu sporting'den satın almak lazım.

15 m euroluk bütçe var ve 2 yabancı transferi yapılacak kontenjandan dolayı Alan bedelsiz gelecek zaten kalan parayı ne yapacaklar acaba. Bu bütçeyi sezon sonu kullanabiliyor muyuz ki yazın satacak adam kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt