Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde 12 yabancı var. İki forvetin yabancı olacağını düşünürsek kanat, orta saha, stoper transferlerinin yabancı olamayacağı açıkça ortada. Stoper için Semih Kaya'ya hazırlayın kendinizi. Diğer bölgelere transfer imkansız zaten.
Bence stoperde Maicon/Marcao ya da Marcao/Donk tandemini kullanacak hoca stopere birini alacağını sanmıyorum

Umarım Trezequet e gömmeyiz parayı. 5-6 bandına ok ama fazlası kazık olur.

Bence Donk da sutlansin Araplara, zaten kontrati bitiyor + bu sezon ne oynadi ki? Kontenjan acmis oluruz.

Bizim bu paraları bu devre arası kullanmamız gerekiyor yoksa lig bitince yazın bütçe 0 olarak başlayacak. Ciddi bir gelir oldu devre arası kimlere harcanacak bu para merak içindeyim. Başka bir oyuncu satışı daha olacağını düşünürsek bu merakım daha da çok artıyor. Yazın satmaya oyuncu bulabiliriz umarım.

Bu basiretsiz yönetimden tek beklentim hocanın gönlünü hoş tutmalarıdır. Adamın modunu düşürmesinler, yeter.

Tarık 1 kuruş bile bırakmamış küfür küfür küfür

Ömer Toprak da olabilir. Hoca çok sever kendisini. Yıllık 3 milyon Euro'ya ikna ederiz.

Bizim bu paraları bu devre arası kullanmamız gerekiyor yoksa lig bitince yazın bütçe 0 olarak başlayacak. Ciddi bir gelir oldu devre arası kimlere harcanacak bu para merak içindeyim. Başka bir oyuncu satışı daha olacağını düşünürsek bu merakım daha da çok artıyor. Yazın satmaya oyuncu bulabiliriz umarım.
Buna istinaden Trezeguet'e yüklü bir para gömülür gibi geliyor bana... Hatta kesin gözüyle bakıyorum.

İhtiyacı mı var boşa çıksa bile başka takıma gidip para kazanmaya?Kişisel serveti Galatasaray’ın transfer bütçesinden kat kat fazladır.Altı boş şeylerle sallamaktan bıkmadınız.
Paradan bahseden mi oldu? Su anda fatih terim Galatasarayda paraya ihtiyaci oldugu icin mi calisiyor? Ben ne diyorum sen ne diyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt