Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
IMG_20190116_130042.webp

ozana da kalıyor dediler 11 milyonluk teklif gelene kadar. belhandada fiyat artarsa yine terş köşe olabilir beklemek lazım

Serdar için 3+Şener yapılıp...Mariano'yu satacağız bence

Serdar için 3+Şener yapılıp...Mariano'yu satacağız bence

Tarık bu kadar ah aldıktan sonra top mop oynayamaz. Kulüp bulursa büyük bir sakatlığa hazır olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ozana da kalıyor dediler 11 milyonluk teklif gelene kadar. belhandada fiyat artarsa yine terş köşe olabilir beklemek lazım

Eurosport kaynakli haber yazmis az önce kalacak diye.

Eurosport=Manu Lonjon=Belhanda

Yani Eurosportun dedikleri direk Belhandanin agzindan çikiyor.

Bunu arastirmak lazim açikcasi Belhanda bence Ozan haberinide birebir Lonjona iletti. Çünkü ülkenin habercilerinin haberi olmadan Ozanin satildigini söyledi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano - Linnes
Maicon - Gökay
Marcao - Serdar / Yerli Stoper
Nagatomo - Emre Taşdemir
Fernando - Donk
Ndiaye - Belhanda - Emre Akbaba
Feghouli - Sinan
Onyekuru - Yunus
Alan - Clinton Njie

Njie kanat oynayabiliyor o yönden de makul olur Serdar gidince de bir tane yerli savunmacı bulsunlar.

Muslera'yı son zamanlarda antrenman fotoğraflarında vs göremiyorum. Milli takımda mı?

Dalga geçmiş behzat uygur

Fatih Terim bence istifa edecek..

Hatta bu olay bence bu hafta olacak..ü

Şuraya not edeyim..

Her gelen yedi bitirdi Galatasaray' ımızı..

Her defasında daha kötü bir yönetim bulduk, fenerli birine gel batır desen, bunların yaptığını yapmazdı.

Yazıklar olsun, her çağrıya geldi bu taraftar, bu çapsız yönetim 6 aydır körlerin bile gördüğü eksik yere daha adam bile alamamışken, ne olduğu belli olmayan bir stopere 4 milyon gömerken, bir de Ozan' ı sattı..

Allah belanızı ....

Yahu fenerin dusme ihtimali varken Serdari vermemeliyiz. Bence parasini yatirip bekleyelim. Belki Arabistana gitmeye razi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt