Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan'ı erken sattık. 20m Euro'dan aşağıya satılmaması lazımdı. 2020'de yeni bir transfer yapar 50-60m Euro'ya. Arkasından yaşlı gözlerle bakarız. Satıştan pay fln koydursalar bari diyeceğim ama bu yönetime demiyorum.

belhandayi gönderin ulannn

Manu konuşmuştur belhanda ile en iyi arkadaşı.
manu teklif yok dediği günün ertesi teklif var ama yeterli değil yazdı concon işte ne bekliyoruzki belhandanın arkadaşından @Adnan Korkut renktaşımın dediği gibi ozanda kalıyodu sözde hocanın ağzından duyduk hemde ama satıldı haberleri geliyor inşallah bu belhanda çöpüde gidecektir..

manu teklif yok dediği günün ertesi teklif var ama yeterli değil yazdı concon işte ne bekliyoruzki belhandanın arkadaşından @Adnan Korkut renktaşımın dediği gibi ozanda kalıyodu sözde hocanın ağzından duyduk hemde ama satıldı haberleri geliyor inşallah bu belhanda çöpüde gidecektir..
Insallah satılır 3 e 5 bakmadan.

Fatih Terim bence istifa edecek..

Hatta bu olay bence bu hafta olacak..ü

Şuraya not edeyim..

Her gelen yedi bitirdi Galatasaray' ımızı..

Her defasında daha kötü bir yönetim bulduk, fenerli birine gel batır desen, bunların yaptığını yapmazdı.

Yazıklar olsun, her çağrıya geldi bu taraftar, bu çapsız yönetim 6 aydır körlerin bile gördüğü eksik yere daha adam bile alamamışken, ne olduğu belli olmayan bir stopere 4 milyon gömerken, bir de Ozan' ı sattı..

Allah belanızı ....

Emin misin? Fener’i, Fenerli başkanların ne hale getirdiğini bir düşün istersen.

Fatih Terim bence istifa edecek..

Hatta bu olay bence bu hafta olacak..ü

Şuraya not edeyim..

Her gelen yedi bitirdi Galatasaray' ımızı..

Her defasında daha kötü bir yönetim bulduk, fenerli birine gel batır desen, bunların yaptığını yapmazdı.

Yazıklar olsun, her çağrıya geldi bu taraftar, bu çapsız yönetim 6 aydır körlerin bile gördüğü eksik yere daha adam bile alamamışken, ne olduğu belli olmayan bir stopere 4 milyon gömerken, bir de Ozan' ı sattı..

Allah belanızı ....

ft nie istifa etsin ki , taraftar itaat halinde tapıyor + süper sözleşmesi var + başarısızlığın mazereti de hazır. tüm bu rezalet içerisinde en iyi durumda olan kendisi..

DxCA_ogXQAAAhx9.jpg:large

Apotelli bitmis

Fatih Hoca Başkan'ı aramış ancak ulaşamamış.

İstifa ederse şaşırmayın derim.

Bunlar Semih Kaya' yı almazlarsa ben hiç bir şey bilmiyorum.

Günün sonunda Home-Grown oyuncu gerekiyor Avrupa' da..

Sadık fb' ye gitmese onu alacaklardı mesela..

Ozan’ın yeri evladımız Semih Kaya’nın yuvasına dönmesiyle dolacaktır hiç şüphe yok.

Belhanda 9€
Fernando 7€
Feghouli 6€
Maicon 5€
Mariano 3€

Bırakın gençler oynasın bundan sonra.

Ozan'ı erken sattık. 20m Euro'dan aşağıya satılmaması lazımdı. 2020'de yeni bir transfer yapar 50-60m Euro'ya. Arkasından yaşlı gözlerle bakarız. Satıştan pay fln koydursalar bari diyeceğim ama bu yönetime demiyorum.
Tamam bu işleri planlayıp yapacak olan yönetim ama oyuncu menajer anlık form arz talep bir sürü etken var futbolda, 7.5a gidebilirdi, şimdi göndermedik ücretsiz de gidebilirdi, ne diyecektik, böyle yönetim olmaz olsun

Ozan gittiyse Serdar kalmalı. Yemişim calışma kültürünü.. Elde stoper kalmadı yav. Kagnı Maicon ile ne idüğü belirsiz Marcao var. Donk ve Ahmet e guveniyorsa hoca yandı gülüm keten helva. :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt