Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan, Balotelli, Ba demiş Behzat Uygur. Kesin bilgi gelmiştir umarım ona. Bunun şakası yapılacak zaman değil çünkü. Fanatik Galatasaraylı olarak şaka yapmıyordur.

Yaza satılacak adam da lazım,yoksa hiç gelir olmayacak
şimdi eksikleri tamamlarsak yaza daha az eksiğimiz olur ve hem şimdi yaparsak şampiyonluk şansımız artar yoksa bu sene gittikten sonra sene sonu anlamsız olur, bide şu var aynı teklifler gelecek mi bakalım maicon son dakika kaldı bak şimdi teklif yok yada adam gitmiyor
yaz için kalanları satarız feghouli.mariano,fernando vs

bsehir abuk subuk stoperlerle gol yemior
ekibin geri kalanini halledelim first

DxCAySRX4AEi9JV.png

Biri Spor Toto Süper Lig’de bu istatistikleri yapıyor, diğeri Bundesliga’da.

Alan, Balotelli, Ba demiş Behzat Uygur. Kesin bilgi gelmiştir umarım ona. Bunun şakası yapılacak zaman değil çünkü. Fanatik Galatasaraylı olarak şaka yapmıyordur.

Balo Marsilya’dayken mi oynayacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CL olmasa bok satardık milleti şuranın kıymetini bilemeyip bedava şampiyonluğu vereceğiz ona yanıyorum. Çok kötü yönetime denk geldik arkadaş kafası çalışan biri olsa bir 4 sene üst üste daha bestesi yapılırdı.

En iyi stoper mi? :D

Donk stoper oynamayi bilmedigi icin on libero da oynatiliyor 1.5 senedir zaten.

Zaten Ozan da gittigine gore yeni bir stoper alinacaktir diye dusunuyorum.

Semih geri gelecekmiş diyorlar.
Ahmet Çalık ve Maicon Donk’tan daha iyi değiller. Marcao umarım iyi çıkar.

Polonyalı forvet Reźmenski Facźia ile ilgileniyormuşuz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dalga geçiyor adam ya bariz

Muslera
Mariano
Donk
Marcao
Nagatomo
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Sinan
Onyekuru

Çipe
Linnes
Ahmet
Maicon
Ömer
Selçuk
Akbaba

Kadrosuna hazırlayalım kendimizi.

şimdi eksikleri tamamlarsak yaza daha az eksiğimiz olur ve hem şimdi yaparsak şampiyonluk şansımız artar yoksa bu sene gittikten sonra sene sonu anlamsız olur, bide şu var aynı teklifler gelecek mi bakalım maicon son dakika kaldı bak şimdi teklif yok yada adam gitmiyor
yaz için kalanları satarız feghouli.mariano,fernando vs

ben gitmesin demiyorum zaten ama 7-8 az eger devre arasında gidecekse

Takımda inanılmaz bir bonservis geliri ve maaş yükünde hafifleme olacak

Şimdi neden Balotelli gibi birisi dururken Alan 'ın peşinden koşuyor ki bizim yönetim ?

Marsilya 'da senelik 4 mil.€ alacağı yönünde haberler çıktı, Alan 'a verebilecek 4 mil.€ var ama Balotelli 'ye mi veremiyoruz o parayı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt