Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yapan Belhanda sever biri.
Bu ok zehirli iste atmayın şunu yaDuyumcular semih kayanın geleceğini söylüyorlar.

ozan 7,5 cıkış bedeli olan oyuncuydu. diange ve trezege 15 milyon bonservis olunca ikiside 7,5 a geliyor . bu adamlar kasımpaşada oynuyor diye kalitesiz diyemeyiz ki 17 maçta 20 gol atmış bu diagne bizde oynarsa devam ederse gollerine tek başına en az 15 milyon getirir bende 27 yaşında henüz cünkü trezegede getirir oynarsa.Görüyorsun ozan bile 11 e gidiyor bunlar ikisine 15 verir ikisini de diger sene 16 ya anca satar
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyumcular semih kayanın geleceğini söylüyorlar.
serdar gitmiş,ozan gitmiş.artık bu 2 stoperimiz yok.ve biz sadece 2 forvet alcagız öyle mi?bi tarafıyla gülerler adama.donk gider yakında
Yapmacık, yapmacık mesajlar.Kalitesiz demiyorum ki aksine ikisini de beğeniyorum ama total de 12 ye geldiğini herkesin bildigi ndiayeyi almak icin yalvaran stoke citye 16 ya sattılar gol kralı gomisi 6 ya rodrigues gibi piyasalı bi adamı 9 gibi komik bi rakama sattılar benim güvensizligim yönetime yoksa diagne de trezeguette gayet iyi isimlerozan 7,5 cıkış bedeli olan oyuncuydu. diange ve trezege 15 milyon bonservis olunca ikiside 7,5 a geliyor . bu adamlar kasımpaşada oynuyor diye kalitesiz diyemeyiz ki 17 maçta 20 gol atmış bu diagne bizde oynarsa devam ederse gollerine tek başına en az 15 milyon getirir bende 27 yaşında henüz cünkü trezegede getirir oynarsa.
İşlerin yoğunluğundan giremedim nedir durum biri özet geçsin pilis