Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim sıyırdınız mı lan haplandınız mı???

Yırtına yırtına zorla gönderdiğimiz Semih'i geri getireceğiz anlaşılan. Hay sizin gibi yönetime de, teknik heyete de, sizin yapacağınız planlamaya da... Yapın 1,5 milyon Euro'dan 4 senelik sözleşme de, Semih'in yedi ceddine yetecek parayı kazandıralım.

Haydaaaaaaa
2cdd894ab93203bed7988d0a51938dac.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mukemmel bi hamle

Bu takımı kasıtlı sabote etmek başka birsey değil .. benim anlamadığım hoca neden engel olmuyor olamıyor .. en azından istifa et de millet ayaklansın .. Semih Kaya nedir lan

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Semih zaten gelecek niye sasirdiniz anlamadim. 2 tane yabancı hakkı var.

Zaten genel olarak oyuncularin en büyük sorunu bu. Fiziksel olarak hepsi cok geride ve yetersiz.

Belli ki Ozan kendine dikkat etmis ve cok calismis bu konuda. 18 yasinda cikip ikili mücadelelerde bu kadar saglam duran ayagi yere basan bir oyuncu hatirlamiyorum ben yillardir bizim takimda.
Hepsi degil
Samed var mesela ortasaha ozandan daha iyi nerdryse fizigi
Screenshot_20190116-172723.webp

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190116-172411.webp
    Screenshot_20190116-172411.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 107
Semih, emre mor ve şikeci ba gelir.

Mustafa Kapi'nin fbli oldugunu biliyor muydunuz
eski twitleri var sipanin :D

Fener'e gidip Ozan, Alper, Elif, Yiğithan gibi geleceğin süperstarı olmak varken sen kalk G.saray altyapısına gir. Olacak iş değil :asd::asd:

Aferin akıllı çocukmuş. Burada futbolu öğrenip yine oraya gidebilir ama sorun yok gittiği zaman bildiğini de unutur zaten :D

Serdari gonderip semihi geri almak cok gereksiz bir hamle olur daha acil onceliklerimiz dururken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt