- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icime sindirmek degil, 2 yabanci hakkimiz var, 2 forvet alindiktan sonra sadece yerli alabiliyoruz, bunu bazilari kafasina iyice soksun, 150 kez yazdim hala anlamayanlar var.helal terımcı bunu bıle sindirdin
Maicon kalıyorsa Semihe karşı degilim
okumadım bıleIcime sindirmek degil, 2 yabanci hakkimiz var, 2 forvet alindiktan sonra sadece yerli alabiliyoruz, bunu bazilari kafasina iyice soksun, 150 kez yazdim hala anlamayanlar var.
neresi ciddi aspor harekete geçildi demiş bu mu ciddiSemih işi ciddi yuh ya vallaha büyük saçmalık
Bunlar böyle yalama insanlar işte. Terim tövbe haşa Allahtır ne derse doğrudur ne yaparsa doğrudurSemıhı herhangı bı yabancı hoca gerı aldırsa suan sövülüyordu sımdı aklamak icin renkten renge gırenler var hahaha
Samsunspor'la anlaştı.Aytaç sulu bosta. Bundesliga tecrübesi var gelsin 6 ay oynasin. Eminim Semihden fit tutmustur kendini.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bip ve Naci de yazmış daha nolsun en iyi kaynaklarneresi ciddi aspor harekete geçildi demiş bu mu ciddi
Tesekkurler TERIM
Gelenler de gidenler de sasirtmaya devam ediyor
Anasini belleyeceksin kulubun yine anlasilan