Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop once yönetim belhandayi satacak daha sonra belhanda para icin gitti haberini yapan adam. Suan tamamen yönetimin dediklerini yaziyor. Bende paylaşıyorum yazdiklarini ama ona dikkat edin.

Bu rodop net olarak Apo nun adamı. Semih için yazılan 6 milyon işindede var bi bit yeniği. Arada yönetimede atıyor ama belliki onun adamı, ortaya çıkmasın diye mıhada vuruyor arada.

algı operasyonu ,bunlar çok tehlikeli insanlar keza her seferinde böyle hareketlerle taraftarı uyutma derdindeler..

Tetteh'e bir transfer döneminde 10 üstü verilmez üstad. Bir anda transfer bütçesini tek oyuncuyla bitirmezler. Bu yüzden Semih+Tetteh'e parayı bölecekler (tahmin tabi). Bence bunu yapmaya çalışıyorlar. Semih tepki almasın diye güzellemeler başlamış şimdiden.

Yazın yapılması gereken operasyonu kışın yapmaya çalışıyoruz. Çalışıyoruz diyorum çünkü sadece oyuncu gidiyor oyuncu gelmiyor(iki transferden biri sakat diye takımı serbest bıraktı diğeri kapalı kutu). Yazın bile lig başladığında yeni oyuncular daha takıma alışamadı ondan tam oyunumuzu sahaya yansıtamıyoruz diyorlar şimdi 11 den 3 as oyuncu ( Eren’in varlığı yokluğu aynı) yollayıp en az dört oyuncu alacaksın(ki daha forvet yok ortalıkta) ve alınan oyuncuların hemen şehre takıma alışmasını bekleyeceksin. iyi oyuncular alınsa bile en az 3 haftayı bulur alışması. Eğer bu dönemde puan kaybedersen ligden koparsın. O zamanda yaptığın transferler bir halta yaramaz.

Bizim salaklar udineseden 6 istemişler biz 5 e baglayıp kar edelim demesinler. Şu anda rodopun bunu yazması midemi bulandırdı.Udinese 6 değil 600 bin euro vermez semihe. Bu twitin altında iş var.

yahu altındaki iş belli ,semih çöpüne karşı terime olan tepkiyi böyle martavallarla uyutma derdinde zaten hemen ardından ozanın satışını başkan yapmışda terimi emir vakiye karşı bırakmış gibi bir mesaj daha attı.. iyi algı operasyonu yapıyor ..

Bu iki twett rodopun ne mal oldugunu gösteriyor. Bu herif tamamen yonetimin istegi ile yaziyor yazilari. Simdi de semih 6 milyon balonu cikartmis

penarandaya laf edenler için..bu cocuk 18-19 yasında la liganın içinden geçiyodu.kanatta da oynayabilen,top süren,fiziği güçlü,çalım yetenegi iyi bi futbolcu.formdan düşmese zaten alamazdık.ingiltereden gelecek olan kendisi belli ki

kötü değil kesinlikle sol kanat için iyi olur ama santrafor oynayamaz bence

Tetteh'e bir transfer döneminde 10 üstü verilmez üstad. Bir anda transfer bütçesini tek oyuncuyla bitirmezler. Bu yüzden Semih+Tetteh'e parayı bölecekler (tahmin tabi). Bence bunu yapmaya çalışıyorlar. Semih tepki almasın diye güzellemeler başlamış şimdiden.

bay rodopun ard arda attığı semih transferi ve ozanın gönderilmesi mesajları bay rodopun terim ve avanesi tarafında algı operasyonu yaptığını tescillemişdir, hem bu iki transferde bir aklama ve bay terimin üzerindeki yükü yönetimin üzerine devretme algısı varki bunun tetteh ile alakası yok haa yönetim bu kadar beceriksiz ve pısırık olursa bunlarıda hak eder orası ayrı mesele...

donk,ömer ve ahmet fazlalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt