Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Zevk için aslan, kaplan, çita besleyen dana da besler demi..Keske Maicon'u da araplara satsaydik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zevk için aslan, kaplan, çita besleyen dana da besler demi..Keske Maicon'u da araplara satsaydik
Dünyanın en iyi ayak doktoru kimmiş? Böyle uzmanlık alanımı var tıpta. Ayakcı uzm.dr.salim ayağıbaşı.Ali Koç: "Tolga Ciğerci'ye bugüne kadar 1 kuruş ödemedik. Kendisini dünyanın en iyi ayak doktoruna gönderdik. Bu sakatlıkta ya kariyeri bitiyor, ya sahalara dönüyor. Tolga Ciğerci'yi sahalara döndürebilirsek örnek bir hikayeye imza atacağız."
ben wonderkidim diye bağırıyor cocuk
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her an bir Aslan saha ya dalacak gibi.. Jungle içine sahalar yapmışlarben wonderkidim diye bağırıyor cocuk
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimi alırdınkeşke gs başkanı olsam

Çıkıkçı bi hocaya göndermişlerdirDünyanın en iyi ayak doktoru kimmiş? Böyle uzmanlık alanımı var tıpta. Ayakcı uzm.dr.salim ayağıbaşı.
Hayırlı olsun diyebilirim bunu gördükten sonra sadece biten transferleri yazan bi hesap bu
Her aman satabiliriz.Bizim ligde transfer bitti diyelim.. katar da devam ediyor.. oyuncumuzu satabilir miyiz..
Almak çin mi bitiyor yoksa göndermek için de mi
ironi mi yoksa?Hayırlı olsun diyebilirim bunu gördükten sonra sadece biten transferleri yazan bi hesap bu
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dünyanın en iyi ayak doktoru kimmiş? Böyle uzmanlık alanımı var tıpta. Ayakcı uzm.dr.salim ayağıbaşı.
️Ayakcı alman iyidir. ?Dr. Müller Wohlfart
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum