Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih Kaya ile Tetteh paket olur büyük ihtimalle. Udinese'den 6m istemişler, Udinese 3.5 vermiş Semih için satmamis Prag. Bunun maaşına ek olarakta Tetteh'e 8-9m euro verilir bence.

10m euro civarı bir fiyata gelse ister misiniz rdaslarim, izlemissinizdir illaki

ah dursun ah johansen,delaney,dembele ve mouseti almadın .2017 sampiyonlugumuz gitti.2018de de agzımıza ettin

Elbette var. Çok yüksek kariyer sahibi ortopedistler belli bölgelere yoğunlaşırlar. El cerrahisinde çok başarılı olup isim yapan bir ortopedist başka bir şey yapmaya zaman bulamaz, gerek de yoktur, büyük iştir yaptığı. Keza kimisi diz, kimisi omuz, kimisi ayak cerrahisine yönelir. Her şeyi yapmaya çalışan, hiçbirinde tam yetkinliğe sahip olamaz. Hele cerrahi branşlarda en önemli şey tecrübedir, ne kadar vaka görürsen o kadar yetkinlik sahibi olursun...
Vay arkadaş. Orda bir kelime oyunu yaptık. Yani varoş söylemini ön plana çıkardık.Sen niye ciddiye aldın. ?

Yunus Akgün zuu anderlecht

Fernando eski günlerine dönebilmek için kafayı kazıtmalı bu arada. Bazı topcular vardır sadece kel iş yapabilirler mesela Pepe

Kötü bir maç sonrasında, henüz liderle çok az puan farkı varken, Hocanın; ''Gerekirse bu sezonu feda ederiz'' sözünden işkillenmiştim...Tahmin ediyorum, kulübün mali durumu bizim bilgi ve tahminlerimizin de ötesinde kötü ki, yönetim ve Hoca böyle bir yol izlemeyi o zamandan konuşuyorlardı aralarında; durduk yere, hele Terim' in asla söylemeyeceği bir söz bu...

Sezon, başlanan kadro ile zaten ''Baştan'' kaybedilmiş gibiydi; ümidim birkaç futbolcunun formunun yükselmesi (Bir tek Ozan, o da gitti!) ve ara transferde minimum üç nokta atışı hamle ile gidişatın değişmesi idi. Şu son yapılan/yapılamayan/konuşulanlara göre, transfer döneminin bitişiyle birlikte lige havlu atacağız izlenimindeyim maalesef...

Hali hazırda her hattı ayrı ayrı dökülen takım, yabancı sınırı da zorlarken, transfer edilecek 2-3 tane futbolcuyla belini doğrultabilecek görüntüden çok çok uzak...

Téji Savanier ve doğru düzgün bir forvet gelsin yeter başka hiçbir beklentim yok ...

DxD6GpZXQAIAK0w.jpg

Stefan Johansen ile Savanier'den 2 sinede okeyim kim gelirse gelsin ndiaye hiç bişey yapmıyor deli deli koşmaktan başka

bu gelen paralari tertemiz, akıllıca bitirmek lazım gelecek sezonu da dahil ederek işin içine. Yazın çok büyük ihtimal Belhanda, belkj Feghouli, Maicon, Mariano, Ömer Bayram, Donk bu isimler ayrılır ancak bu rakamlara ulaşmaz bence bu isimlerin satılışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt