Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih , Ozan ile aynı menajer'e sahip olduğu için öyle Ozan gitti Semih geldi oldu.

tamam da adamin demek istedigi o degil iste.. Semih cöpüne OK gelsin diyen hoca.. sabriye bile dermi der hesabi..
yani hoca biraz nasil desem.. olayi kacirmis elinden.. sacmaliyor.. agir sacmaliyor bu döneminde.. oyuncu degisiklikleri dahil !

Acaba diyorum ft imparatore bu sefer de herkesten sevilen Linnesi mi yiyecek ? .. sözlesme uzatilmadigina göre var bir isler.. hoca kurban edebilir.. iyi yapiyor bunlari malum

Terim engel olmasaydı Belhanda çoktan gitmişti, Ozan da transfer sezonu başlar başlamaz gitmişti, neyden bahsediyorsun.

[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Aydın Yılmaz: Galatasaray'da sakatlık sorunu yaşadım, Kasımpaşa'ya gittim ama adapte olamadım daha sonra oynamak için Karabük'e gittim onlarda transfer yasağı yedi. (DHA)

Kesinlikle Aydın'ın futbolculuğuyla ilgili bir problem yok yani , dönsün.

Taraftarımız müsterih olsun, boşa atılacak mermimiz yok demiş Mustafa Cengiz efendi dün dalga geçer gibi. Gören de diyecek ki Kane, Abumeyang ile anlaştılar ama Messi ve Ronaldo için yedek olarak bekletiyor. İnşallah bu hafta gereken tepki Ankaragücü maçında verilir bu şaklabanlara.

Terim engel olmasaydı Belhanda çoktan gitmişti, Ozan da transfer sezonu başlar başlamaz gitmişti, neyden bahsediyorsun.

yaw arkadas bir kere de koruma altina alacagim diye zorlamayin.. ben linnesten bahsediyorum.. Linnes ile sözlesme imzalamamak icin tek bir neden varmi ? .. ee neyi bekliyoruz öyle ise

Dogru mu bilinmez ama gorunen bisey var stratejimiz degisti. Kuculup genclesiyoruz!

3 milyon uzeri maaslar olmamali asla. Tekrar satabilmek icin genc ve dusuk maaslilari tercih ediyoruz. Bu dogru bir strateji.

Ama forvet almamayi aciklayamaz bu!!
Bunu diyebilmemiz için daha erken.
Satılan ozan 18, gary 27 yaşındaydı ve maaşları çok düşüktü.
Belhanda, fernsndo, marisno, feghuli ve maicon gider yerlerinr daha genç ve düşük maaşlı ama kaliteli birileri gelirse o zaman tamam deriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfersiz yeni bir güne hazirmiyiz beyler?

Ben devre arasinda kadro ile bu kadar feci sekilde oynanilmasini.. nerdeyse ful degisime gitmesini dogru bulmuyorum acikcasi.. bunu yazin yaparsin.. bakalim sonumuz ne olacak

Bunu diyebilmemiz için daha erken.
Satılan ozan 18, gary 27 yaşındaydı ve maaşları çok düşüktü.
Belhanda, fernsndo, marisno, feghuli ve maicon gider yerlerinr daha genç ve düşük maaşlı ama kaliteli birileri gelirse o zaman tamam deriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepsini yollamaya calisiyorlar. Belhanda, maicon, feghouli, mariano haberleri bosuna degil. Ama maaslar astronimik olunca zorlasiyor is. Pazar olarak bir tek araplar kaliyor.

merih icin direk 3,5 odenir

Merih için 3,5 alma opsiyonu Alanya'daymış. Alanya almayı ve 8,9 milyon euro bandında satmayı istiyormuş. Hatta bir konu daha konuşuldu Trt'deki spor programında. İnter Ozan ile beraber Merih'i de takip etmiş. 6 scout ekibinin 5 tanesi Merih'i, 1 tanesi de Ozan'ı tercih etmiş. Alırsak çok iyi olur ama şu an zor gibi.

Maicon - Marcao ikilisi güzel bir ikili olabilir aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt