- 1 Mayıs 2018
- 57.751
- 48.521
- 3.873
Bunlar bu yaz sattilar ya
musap balotelli nereye gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bu yaz sattilar ya
Marseillemusap balotelli nereye gidiyor
Merih için 3,5 alma opsiyonu Alanya'daymış. Alanya almayı ve 8,9 milyon euro bandında satmayı istiyormuş. Hatta bir konu daha konuşuldu Trt'deki spor programında. İnter Ozan ile beraber Merih'i de takip etmiş. 6 scout ekibinin 5 tanesi Merih'i, 1 tanesi de Ozan'ı tercih etmiş. Alırsak çok iyi olur ama şu an zor gibi.
Ben Tudor'un olduğu yaz satıldılar diye hatırlıyordum. EyvallahBunlar bu yaz sattilar ya

Tuhh be alamayiz. Uzuldum. 3.5 cok iyi rakamdi Merih icin. Kacirmaz alir Alanya.
Bizim scoutlara boşa kufretmiyoruz. ABV.. boyle scout felan olmaz olsun.. Adamlar bi boka yaradıkları yok, bir de asalak gibi kulubun kanını emiyorlar.
Bulsana lan Merih'i, bulsana Gana'dan, Nijerya'dan parlamamış yeni Tettehleri, Brezilya'dan genç, ucuz Alan gibi oyuncuları.. Abv.
Record (Portugal)
Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Yunus Akgün, Benfica'nın yörüngesine yerleşti. Anderlecht'in Galatasaray'a 3 milyon avroluk bir teklif gönderdiği Yunus Akgün ile Roma, Juventus, Chelsea, Wolfsburg, Barcelona ve PSV kulüpleri ciddi şekilde ilgileniyor
Ekli dosyayı görüntüle 37970
Nevzat gündemi yorumluyormuş şuan takip edebilen var mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi