Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1547718548853.webp

Tetteh'i hiç izlemedim bahsedildiği gibi 8-10 milyon eurolar edecek bir santrafor mu?

Yine kımıldamıyor yaprak
Ver artık Tettehi sparta praq
Siyasilere karşı tam bir yalak
Allah cezanı vermesin AlbaYRAK

Terimi küstüren Cengiz hırbosu
Ona kalsa Sinan takımın turbosu
Hani nerede Ozanın bonusu
Girdi bize kanalizasyon borusu
Geçme namert köprüsünden ürkütürsün vak vaklari

Galatasaray düşmanlarının.....

Record (Portugal)

Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Yunus Akgün, Benfica'nın yörüngesine yerleşti. Anderlecht'in Galatasaray'a 3 milyon avroluk bir teklif gönderdiği Yunus Akgün ile Roma, Juventus, Chelsea, Wolfsburg, Barcelona ve PSV kulüpleri ciddi şekilde ilgileniyor

Ekli dosyayı görüntüle 37970
Yunus ve Atalay in satılması hiçbir bahane ile kabul edilemez ozan mecburiyetten gitti

Merih için 3,5 alma opsiyonu Alanya'daymış. Alanya almayı ve 8,9 milyon euro bandında satmayı istiyormuş. Hatta bir konu daha konuşuldu Trt'deki spor programında. İnter Ozan ile beraber Merih'i de takip etmiş. 6 scout ekibinin 5 tanesi Merih'i, 1 tanesi de Ozan'ı tercih etmiş. Alırsak çok iyi olur ama şu an zor gibi.
Alanya o paraya alamaz cash olarak istiyormuş Lizbon arti KDV

Yunus ve Atalay in satılması hiçbir bahane ile kabul edilemez ozan mecburiyetten gitti

Yunus gidebilir'de Atalay bir A takıma çıkıp taraftarın gönlünü kazansın. Göze çok hoş gelen bir futbolu var. Sıkıntılı oynayan bir Anadolu takımına karşı bir maç 11 başlarsa sükse yapar hele ki Ozan'ın satışından sonra. Şu hafta forvet falan yokken Ankara maçında Ozan'dan sonra oynaması çok güzel PR olur kulüp adına.

Yunus gidebilir'de Atalay bir A takıma çıkıp taraftarın gönlünü kazansın. Göze çok hoş gelen bir futbolu var. Sıkıntılı oynayan bir Anadolu takımına karşı bir maç 11 başlarsa sükse yapar hele ki Ozan'ın satışından sonra. Şu hafta forvet falan yokken Ankara maçında Ozan'dan sonra oynaması çok güzel PR olur kulüp adına.
Bu ikiside büyük yıldız olacak Ali Yavuz zorlarsa bu gruba girebilir
Satılması büyük hata olur

9e15cbbab5c34eea479c95e3c376b55a.jpg

Yahu o değilde geçenlerde Musleranın futbolarena’ya yaptığı açıklamalarda Türkçe sorusu üzerine “çok az biliyorum” demesine üzüldüm

Yahu tamam başımızın üstünde yerin var ama 8 sene bi ülkede kalıp hiç mi bişey öğrenilmez..
Bikaç seneye gideceksin yaş 30 u geçmiş ya emeklilik ya ayrılık..
Kısa süre kalan Talisca bile Alan’la çektiği hikayede temel kelimeleri konuşmuş, fenerli datome harıl harıl be Musleram bu konuda eksiğin var
Türkçe öğrenmesi aşırı zor bir dil. Herkese göre değil bence. Ben dahil forumun %90ı Türkçe sınavına girsek bi çoğumuz gramer sınavını geçemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt