Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxGvkHfW0AIeY1q.jpg
bizim yeni kondisyoner "gidin kumda oynayın" felsefesinin son savunucusu anlaşılan.iyidir iyi :)

Gelsin bony ya sakat makat bunlar boş iş. Bu tip oyuncular %80 sallıyor ligi bizde her seferinde gelmesin diyip başka kulüplerde ki performanslarina iç çekiyoruz. Gelsin Bony

her futbolcunun yeteneğinden önce fiziğinin konuşulduğu forumda bony gibi bir adamın istenmemesi tuhaf :) bide denildiği gibi bedelsiz gelecekse kapsamlı sağlık kontrolünden geçirip öyle alırız..

Emre Taşdemir , Bony yetmez Hamit Altıntopta gelsin hatta Serdar'da kalsın Sakatlar kulübü kurulsun

haber doğruysa eğer. bize gelmek istemesi, swensea deki maaşından daha azına razı olması ve bonservissiz olması çok iyi

her futbolcunun yeteneğinden önce fiziğinin konuşulduğu forumda bony gibi bir adamın istenmemesi tuhaf :) bide denildiği gibi bedelsiz gelecekse kapsamlı sağlık kontrolünden geçirip öyle alırız..

Zaten oyle bir duruma geldik ki taraftar olarak, Bony ye olmaz raporu veren doktora baskin bile yapabiliriz.

Muslera
Linnes - Gökay - Marcao - Naga
Fernando - Savanier
Feguli ------------- Onyekuru
Tetteh - Alan​

Anlaşılan ikinci yarı arena ya gelmeyin diyorlar

Galatasaray düşmanlarının.....

Anlamadığınız şey adebayor tam bir profesyonel ve kendine iyi bakıyor.

Bony yi ben takip etmedim sosyal hayatı mental durumu nasıldır o açıdan kıyaslamak lazım.

Futbolculuğuna diyecek kelime yok zaten

Katilmiyorum renkdas. Adebayor PL zamaninda çirkefin önde geleniydi. Realda o yüzden Satin alma opsiyonunu fena oynamadigi halde kullanmadi.

Mesela maçin ortasinda rakip takimin defans oyuncusu Hangelanda ‚Ben çok aciktim maçtan sonra nerde yemek yiyebilirim‘ gibi saçma sapan isler pesindeydi Adebayor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt