Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
bizim yeni kondisyoner "gidin kumda oynayın" felsefesinin son savunucusu anlaşılan.iyidir iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim yeni kondisyoner "gidin kumda oynayın" felsefesinin son savunucusu anlaşılan.iyidir iyi
bony,tetteh,alan olsun alanı kanat ve forvet arkası kullanırız..
her futbolcunun yeteneğinden önce fiziğinin konuşulduğu forumda bony gibi bir adamın istenmemesi tuhafbide denildiği gibi bedelsiz gelecekse kapsamlı sağlık kontrolünden geçirip öyle alırız..
4-4-2 için ideal forvetOkazaki çalışkan ama Vagner Love gibi fizik olarak zayıf kalabilir. Tek başına zaten oynayamaz.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kondisyoner acımıyor valla helal sermiş yine kumu
yakında komando eğitim parkuru kurdurursa şaşırmamkondisyoner acımıyor valla helal sermiş yine kumubu devre arası diye böyle yaz döneminde balçık getirir artık
![]()
İkisi de daha çok second striker olarak oynayabilen oyuncular. Alan daha yetenekli, Okazaki ise daha çalışkan. İkisi de yanına bir forvet daha ister profil olarak.4-4-2 için ideal forvet
Anlamadığınız şey adebayor tam bir profesyonel ve kendine iyi bakıyor.
Bony yi ben takip etmedim sosyal hayatı mental durumu nasıldır o açıdan kıyaslamak lazım.
Futbolculuğuna diyecek kelime yok zaten