Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 28 sn.29 saniye önce
Daha fazla
Alman basınında çıkan iddialara göre Bayern Münih, Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferinde özel bir madde koydurarak, Stuttgart'tan sonra gelecek transfer hakkını satın aldı. Bayern Münih, daha önce Werder Bremen'in Arsenal'den Serge Gnabry transferinde bu yöntemi kullanmıştı.

Bony + Savanier ikilisine ben fitim, şundan daha iyisini gerçekleştiremeyiz herhalde

Muslera
Mariano-Maicon-Marcao-Nagatomo
Fernando
Belhanda-Savanier
Feghouli-Bony-Onyekuru

Beğensek de beğenmesek de bundan daha iyisi olmayacak bence, hatta Savanier 'in alınacağını da garanti edemeyiz öz evladımız Ndiaye ile de devam edebiliriz orada :(
Yüzde 90 bu kadro olur sadece Ndiaye devam eder. Orta saha zor gibi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut kadrodaki sakat ve faydasız çöpler az geldiği için bu bağlamda önce Emre Taşdemir'i aldılar, şimdi ise Bony'i getirme hedefindeler.

Belhanda 9-10 milyona giderse, 6,5 Savaniere verin 3,5 Zurkowskiye ve Zurkwoskiyi 6 ay polonyada klasin.

Geliri harcamis oluruz ve polonyali kardesimiz yazin N'Diayenin yerini doldurur. Maasida zaten 1 milyon falan anca olur ve ordanda nerdeyse 2 milyon kar yapmis oluruz.

Muslera
Mariano maicon marcao linnes
Fernando badou belhanda
Feghouli sinan onyekuru

Muthis kadro

Ali Naci ya da sitesi yalanlamamış ben göremedim.

kimse oturup da ne tetteh'i canlı izledi ne de alan'ı. ama bakıyorum tetteh aşağı alan yukarı. bony istenmez olmuş forumda. bu adam bu kadar uzun süre sakatlık geçirmemiş olsa zaten ne maddi olarak getirebilirsin ne de kendi gelmek ister. ismi geçenlerden ilk tercih balotelli, olmadı bony. alan ve tetteh sonraki aşama.

al bedavaya bony'i yanına da alan veya tetteh'i al. bony'den beklediğini alamazsan bile yaşı genç. ismi var satarsın araplara 1-2 sene sonra, zarar etmezsin.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi de iyise neden c.shipte ? Yapmayin etmeyin. Ya tutarsa diyecek durumda degiliz!

Gokhan zan dan cektik
Hamitten cektik
Serdardan cektik
Cigerciden cektik

Simdi bide bony cikmasin

Ali Naci ya da sitesi yalanlamamış ben göremedim.
1547729075794.webp

Hayal kurup durmayın arkadaşlar şimdi size Ankaragücü maçına çıkacak kadroyu yazayım:

________________Muslera
Mariano___Maicon___Marcao___Linnes
___________Ndiaye___Fernando
Feghouli______Belhanda_____Onyekuru
____________Sinan Guemus

Tabi 2 gün içinde başka bir oyuncumuz daha satılmazsa. Yedeklerden Donk, Selçuk ve Muğdat girer oyuna.

Yine Atalay Babacan, Yunus Akgün, Gökay Güney, Celil Yüksel falan tarzı genç oyuncularımızın yedek kulübesinde paslanacağı bir maç olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt