Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen'e sonunda hakettiklerini söyleyen biri çıkmış

2010dan beri altyapıdaki tüm topçular müthiş, kötü dediği adam görmedim.

nasıl agzımın payını vermiş?yetenekli dediğim cocukların fizğini ben mi geliştirecektim ya da futbol eğitimlerini daha üst düzeyde ben mi verecektim?ben mi sorumluyum bu cocuklardan?ben Galatasaray mıyım ki bu cocuklara forma şansı vermedim de bişey olmadılar...okan celik midir her ne poksa gidip o ccocuklarrı silahla vursun o zaman kendielrini gösteremediler diye.

bu ne saçma şeydir ya.yetenekli olana yetenekli diyoruz.abdulsamedi mesela kaç kere begenmediğimi söyledim ama son 1 senede geliştirdi kendini.serkan sefil denen eleman yeteneksiz mesela.cekdaı gecen sene yazdım burda.şimdi herkes cekdar diyo.ali yavuzun gollerini koydum foruma herkes ali yavuzcu oldu.demekki herkes farkediyo bu yetenekleri

mesajını begenen alıngan tiplere de bişe derdim de kırıcı olmayım şimdi abi.

- 30 gol atan Gomis 6 milyona satildi

- Rodrigues'in 9 milyonluk satisinda 20%(1.8m) paok'a gitti

- Ozan'in satisinda bir sonraki satisindan pay maddesi koymamislar

- Maicon icin 7m+1m bonus odediler

- Belhanda icin 8m+2m bonus odediler

Kisiler degisiyor ama zihniyet degismiyor. Ne oyuncu almayi bilmiyorlar, ne de satmayi.

Ozanı beğenmeyenler vardı forumda eminim hala buraya yazacak yüzleri vardır

Cikiş bedeli 7,5 mio € olan adama 11 ödediler, satiştan pay vermemeleri normal, bunun icin eleştirmem yönetimi. O cıkış bedeli herşeyi berbat etti, o olmasa kesin koydurabilirlerdi bidahaki satiştan pay

Ozan ı takip eden bir sürü takım varken yangından mal kaçırır gibi harcadılar cocugu . İnsan bir diğer satıştan % koydurur. Valla üzüntüden artık sürekli basım agriyor . Adam mirasyedi gibi elde avuctakini satıyor . Senin yapacağın transferin ta .....

@GinatsGala: Ozan’ın bir sonraki transferinde FIFA kuralları gereği Galatasaray %5 ‘Dayanışma Mekanizması’ payı alacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O rakami nasil hesaplamislar? Bize asyadaki rakamlara bakarsak 2,25-2,5 % arasi kalmiyormu?

Season of 12th birthday: (i.e. 0.25% of total compensation)
Season of 13th birthday: (i.e. 0.25% of total compensation)
Season of 14th birthday: (i.e. 0.25% of total compensation)
Season of 15th birthday: (i.e. 0.25% of total compensation)
Season of 16th birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 17th birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 18th birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 19th birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 20th birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 21st birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 22nd birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)
Season of 23rd birthday: (i.e. 0.5% of total compensation)

Beyler açıklamada yanlışlık mı var? Sayfayı yeniliyorum yeniliyorum sonraki satıştan alacağımız pay yazmıyor. Sakın öyle bir şey yok demeyin..

Neyse zaten en fazla satabileceğim ücret de 15 civarı bişey olurdu. Dursun malının iş güzarlığı yüzünden en azından 7.5a gitmedi

U15 te mi ne çekik gözlü bi çocuk var yabancı ismi hatırlayamadım şuan. Özbekmidir kazakmıdır tam bilmiyorum. O çocukta iş var bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt