Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
Adam birde Stuttgart Efsanesi Jürgen Klinsmannin numarasini almis.. yolun acik olsun cocuk .. romantizm yasiyorum su an ask acisi gibi birsey.. aksama rakiya vuracagim !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen'e sonunda hakettiklerini söyleyen biri çıkmış
2010dan beri altyapıdaki tüm topçular müthiş, kötü dediği adam görmedim.
omer toprak kamilin tekidir. serdari gonderdik gelen oyunculara bakÖmer Toprak kiralik + satin alma opsiyonlu gelir belki.
@GinatsGala: Ozan’ın bir sonraki transferinde FIFA kuralları gereği Galatasaray %5 ‘Dayanışma Mekanizması’ payı alacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
normalde koyardık da 7.5 milyon opsiyon varken öpsen koyamazsın. 11 milyon alabildiğimize dua edelim. dursun kevaşesi gideli 1 yıl oldu hala her halının altından bu herifin kazıkları çıkıyor. abv nasıl bi beladır bu herif anlamadımBen suana kada alman takimlarinin satis payi koydugunu görmedim ve koymazlarda
ozanı milli takım baslıgında çöp ilan edenleri hatırlıyorum ben savunurken.ali yavuzdan 2017 yazında bahsettim feghouliler gelirken.cekdardan gecen yaz söz ettim.şimdi herkes cekdarcı ve ali yavuzcuOzanı bilmeyen yoktu Sergey
omer toprak kamilin tekidir. serdari gonderdik gelen oyunculara bak

Zaten bitime birkac gun kaldi.Alan’ın birkaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor.
(Bein Sports)
Yahu nedir bu birkaç gün ben mi yanlış biliyorum o zaman dilimini bir aydır birkaç gün birkaç gün..