Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6 dklik Sparta Prag performansi... acikcasi beni hic tatmin etmedi, bundan takimin 1ci forveti olmaz, 7.5 milyon teklif etmisiz inanilir gibi degil. Bir Celtic kadar olamadiniz beceriksizler.

red kıtın atı bundan ıyı oynar gelmesin

21 yaşında hem bitirici hem de oyuna katkısı olan bir adam 20den başlar.ben tehtehten umutluyum.

adam vıdeo atmasa herıfın kazmalıgından kımsenın haberı yok!!

20 yasinda cocuklarla sampiyonluk gelmez. Forvete Llorerente yada Bony gibi kendini kanitlamis ve tartisilmayacak biri lazim. Suan takimda forvet yokken soru isareti yaratacak transferden kacinmak lazim.

çok acilen,

*okuma-yazma bilmeyen,
*ceza sahası çevresinde mızrakla dolaşan,
*kabilesi yerleşik hayata yeni geçmiş,
*çiğ et ile beslenen,
*zenci,
*uzun saçlı (tercihen) *alıntı ekşi

Böyle bi forvet lazım bize, acileeeen

Ulan yeter be. Çıldırdı taraftar cildirdi. Bir forvet almadınız.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç izlemedim ama bu kardeşimiz fotoğrafından anlaşıldığı üzere çiğ etle beslenen bir forvet.

1547744110480.webp

@ozguruner1: Tetteh in macini yerinde izleyemedim ancak tv den 5 tane macini izledim..daha cok etrafindakileri oynatmaya calisan, oyunun surekli iccinde olan bir santrafor tipi..yani diyecegim egerki Alan ile ikisi olursa Alan a coook bos ALAN kalir. Attigina bakmayin onu sayesinde digerlerinin atacaklarina bakin. Ben burada Haberleri izlerken gordum..kendim Slovakyya da yasiyorum...Tetteh icin Galatasaray dediginiz gibi 7.5 milyon teklif etmis ancak biraz daha pazarlik surecekmis..Sparta Prag in elinde 6 tane Santrfor var ve satilmasina kesin gozuyle bakiliyor..8.5 a biter o is

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok acilen,

*okuma-yazma bilmeyen,
*ceza sahası çevresinde mızrakla dolaşan,
*kabilesi yerleşik hayata yeni geçmiş,
*çiğ et ile beslenen,
*zenci,
*uzun saçlı (tercihen) *alıntı ekşi

Böyle bi forvet lazım bize, acileeeen
zenciler böyle mı demek ıstedın??*

Ya kardeşim tettehye 8 vermişiz 12 istiyorlar çoğu kişi istiyor bu transferi.. 9-10a bitti varsayalım..
Ozan neden 11e gitti diye kızıyorum sonra diyorlar ki Türkiye liginde bir adama en fazla 10-15 verirler..

Eeeeee ne anladık bu işten tetteh 10a gelecek parlayacak da biz 10-15e zar zor satacağız..
Geçin bu işleri beyler böyle transfer yapılmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt