Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
45 o zaman hocaya gozu kapali guvenemeyecegini bilmen lazim transfer konusunda brader
Bu tip tweetler bizim ulkede ciddi bir IQ problemi oldugunun ispati !
Guzel kardesim, vatandaslar.
Durum basit . Dursun 7.5 e cikis maddesi koyduktan sonra stutgart ve ozan anlassalar 7.5 e gitmisti bugun. Para hesabina yatar, ozan gider imza atar, sen taraf bile olamazsin GS olarak.
Bkz. Neymar!! 222 yi barca hesabina aktardi, neymar imzaladi, koca barca gık diyemedi!!
O yuzden "sonraki satistan pay koymadi salak yonetim" diyenler cidden dunyadan bi habersiniz!!
![]()
tam ptt 1. lig topcusu tipi var
@Refik Y. AKKÜLAHYurtdisindan kitap sipariş etmistim. Kurye işi uzayinca telefon açtım. Adam birkac gune elinizde dedi. Ne hikmetse bunu duyunca aklima Alan transferi geldi ve adama sövüp telefonu yuzume kapattım..
Bunlar bizim sagligimizla oynuyor..
iyiyim bubba sen nasilsin bugun
sattıklarımızdan gelen paralar oyuncu maaşlarına kulüp borçlarına gidiyor demek ki kimseyi alamayız semih ile kapatırız transfer dönemini o zamanSattigin kadar alabilirsin oldugu surece hic bir oyuncuya 8-9m vermemeliyiz.
@ozguruner1: Tetteh in macini yerinde izleyemedim ancak tv den 5 tane macini izledim..daha cok etrafindakileri oynatmaya calisan, oyunun surekli iccinde olan bir santrafor tipi..yani diyecegim egerki Alan ile ikisi olursa Alan a coook bos ALAN kalir. Attigina bakmayin onu sayesinde digerlerinin atacaklarina bakin. Ben burada Haberleri izlerken gordum..kendim Slovakyya da yasiyorum...Tetteh icin Galatasaray dediginiz gibi 7.5 milyon teklif etmis ancak biraz daha pazarlik surecekmis..Sparta Prag in elinde 6 tane Santrfor var ve satilmasina kesin gozuyle bakiliyor..8.5 a biter o is
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi