Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz ve Kurmayları ile yaptığın toplantı nasıl sonuçlandı

Kendiler ile fikir teatisinde bulunduk. Masa da satılması muhtemel isimler vardı. Satmadan alamıyoruz o yüzden satmaya konsantre olduk dediler. Muhtemelen 31 Ocak'a kadar satıp, almak için temas kurduğumuzda transfer dönemi kapandı ayağına yatacaklar.

Mariano, Maicon ve Belhanda isimlerine dikkat etmek lazım son günlerde elden çıkartabiliriz izlenimi edindim. Son günlerde olmasının sebebi transfer yapacak zaman kalmasın diye. Gomis taktiği ile hareket edilme planı yapılıyor.

telles'i 6 milyona alip 6 milyona satan kulübüz biz. adamin simdiki piyasa degeri 30m olmus.

Ne alaka kardeşim .. scoutingi miktar mi belirliyor ?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yau bizim bu kadar para vermeye gücümüz yok
Scouting yapacaksan git taninmamis liglerde bul getir ve parlat..
7-8 milyon verip oyuncumu parlatilir, bu adami aldigimizin üstünde devam satabilirmiyiz?

Muhasebe işletme bölümü öğrencileri stajını burda yapıyor herhalde....

Yahu seçeneğin mi var saatlerle yarışılıyor hala ona 7 verilir mi buna 9 verilir mi..

Verilir bal gibi de verilir..

Aynen öyle .. bu hesap kitap yapanlar da birsey olmayınca en çok bağıranlardan ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Balotelli haberlerinde azalma görüyorum.
Twitter’da birazdan yavşağın biri bir şeyler yazar,yine ortalık şenlenir.

Insanoğlu çiğ süt emmiş. Daha dün forveti Eren olan taraftar simdi Tetteh'i beğenmiyor öylemi? Vah başımıza gelenler. Neyse Cumartesi kafalar açılır nasıl olsa.

Ben bu aponun kumar pozlarını cengizin siyasileri yalamasida gördüm ya transfer filan şahsen beklemiyorum bana karamsar diyen arkadaşlar
Transfer yapacak adam ara ara çıkar açıklama yapardı isim vermeden ugrssiyoruz olacak vs gibi bilgilendirme yapardi bu deyyuslar göt korkusundan konuşamıyor fsrkindamisiniz

Mesai bitti bu saatten sonra duyumcular köşesine çekilir

Sonra scouting diyorlar...
tetteh zaten scout transferi olmus. bizden cavandayi alan standart liege yapmis. 2015de afrikadan getirmis bu tettehi. hic isik göremeyip satmislar. kendini cok gelistirmediyse bos transfer olur gibi görünüyor zira gana milli takimina bile cagirmamislar. hala asamoah gyan ve bizim trabzondan hatirladigimiz warisi falan oynatiyorlar. öyle büyük bir forvet yok gana'da suan. istatistikleri pek ic acici degil. 7-8 milyon eurolardan söz ediliyorsa garanti oyuncu alirsin. en azindan 2 sezon bir yerde gol atmis olmali ki referans olsun. birini alsinlar da artik ölmek üzereyiz..

Scout ekibinin önerdiği oyuncuların birçoğu başarılı oldu. Tetteh’i hem scout ekibi hem de teknik ekip beğenmiş. 90 dk’lık maçını izlemeden gömüyorsunuz. Bütün Gs ekibi bu işi bilmiyor ama siz bir kaç videoda çözdünüz ???

Valla elimizde 15 milyon var. Kuruşuna kadar harcayacaklar cikarlari yok. Borc varsa oyunculara cikip yalan soylemeyecek. Yada çıkıp diyecek ki arkadaşlar bu sezon gecis sezonu ancak cok düşük profilli adamlar alinacak bizde cevap verecez. Ama hem forvet alma hemde sezon basi bizim hedefimiz şampiyonlar ligi şampiyonluğu de. Adama mabadi ile gülerler. Devre arasinin plani Eylül basinda yapilmaliydi. Kampa yetismeliydi. Çıkıp fatih hoca bize liste vermedi demek kolay. Yarin forvet gelirse siz bunlarin havalarini görün.

Erenle Dokura yi bari takas edelim. Bi kaç milyon verdikmi verir Alanya

Yönetim istifa!

Ozan ve Rodri'den gelen 20 millyon'un 8 milyonu'nu bir adama vermek ne kadar dogru? O parayla iki forvet alirsin.

Belcika'li takimlar cok guzel bir ornek. Genk'in aldigi oyuncularin bonservislerine bakin sadece. Adamlar muthis scout yapiyor.

muhasebecilik oynamiyoruz surada. biz ilk 11'imizden 2 adam gönderdiysek onlardan gelen parayla en azindan ilk 11'e 3 oyuncu alabilmeliyiz ki bu satislarin bir faydasi olsun. karavana sansimiz yok. yoksa sadece gidenlerin yerine adam alirsan güclenmis sayilmazsin.

muhasebecilik oynamiyoruz surada. biz ilk 11'imizden 2 adam gönderdiysek onlardan gelen parayla en azindan ilk 11'e 3 oyuncu alabilmeliyiz ki bu satislarin bir faydasi olsun. karavana sansimiz yok. yoksa sadece gidenlerin yerine adam alirsan güclenmis sayilmazsin.

Fener örneği önümüzde. Josef ve guilanoyu satıp çöp aldılar ne haldeler. Bjk cenki satip love aldi ne haldeler. İyi oyuncu almak zorundalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt