Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_9390.webp

Güney Kore’nin kadrosundaki defans hattı uyum fışkırıyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bütün suçu yönetime atarak Terimi aklama çabası görüyorum bazı arkadaşlarda, Terim napsın mış bütün iş terime yüklenmiş herşeyle nasıl uğraşacakmış vs vs.
Siz FT yi tanımıyonusunuz Terim zaten böyle çalışır bütün yekiyide kendine alır, bunu vermediğiniz zaman zaten anlaşamazsınız. Organizatördür bu adam. Yani ortada eğer bir transfer başarısızlığı varsa bu yönetim ve teknik heyete %50,50 dağılır. Teknik heyetin başında FT olması bunu değiştirmemeli.
Ki daha öncede yazdıklarımdan FT yi sevdiğimi hatırlayan olacaktır ama bu apacık gerçek, kimseyi Galatasaraydan çok sevmeyin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasarayı Galatasaray yapan kişilerdir.

Kişilerde seviliyor ise Galatasaray sayesindedir aynı zamanda. Yani bir denklem söz konusudur burada.

Ali Sami yenler Metin Oktaylar Hagiler ve Fatih terimler gibi insanların sayesinde toplum Galatasarayı sevdi sonuçta. Bu insanlar olmasaydı şimdiki kadar büyük kitle bulunmazdı bizim camianın arkasında.

İzlediğim kadarıyla Bony Wilfried gol vuruşlarıyla isim yapmış bir golcü. Ceza sahası civarında topla buluştuğunda gol yüzdesi yüksek. Ama öyle topla süratli, savunma yıpratan, takım savunmasına katkı yapan biri değil. Ön tarafta statik takılır, takım oynayacak o atacak bir havası vardı. Tetteh ise daha top getiren, pres yapan, yıpratıcı sanırım. Statik değil hareketli ve savunmaları tedirgin ediyor bu yapısı. Bana kalırsa 3'ü de alınmalı. Tetteh'in seviyesine bakıp yüksek beklentili bonservisine kiralık olarak geçireceği süreçte karar verilmeli. Tetteh, Alan, Bony ya da Tetteh, Alan, Ba şeklinde 3 hücum transferi beklentileri karşılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt