Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maicon başganda forvetsizlik nedeniyle kederli bugece anlaşılan

Maiconun depresyonu mu var acaba? Araplarin yerine belki ülkesine geri dönmesi daha mantikli olur o zaman

Cumartesi maça kadar forvet kapı geleceğine inanıyorum yoksa bu taraftar tribünden bunlara çok küfür eder

kulüp tımarhanelik olduguna göre o zaman'

Reis bi de bu orta sahada Savanier daha derli toplu, topun bizde kalmasini saglayacak, rakip sahaya yerlesmemize on ayak olacak ve derinden oyun kuracagindan Ndiaye hucum olarak ve atacagi kosular olarak daha fazla ozgurluk sahibi olacak, defansif yuku hafifleyecek daha dogrusu daha ileride oynayabilecek. Bu da ozledigimiz Ndiaye'nin geri donmesi anlamina gelebilir.

Savanier asiri kritik transfer. Fernando da toparlarsa kimseye top gostermeyiz. Bu orta sahayla ustunluk kuramayacagimiz STSL takimi yok.
Asıl kritik nokta burası işte reis, Ben çoook uzun zamandır bir maçta orta sahamız ile rakiplere üstünlük kurduğumuzu hatırlamıyorum. O kadar lig maçı oynadık-şampiyonlar ligi maçına çıktık-ziraat kupasında maç yaptık- hazırlık maçlarına çıktık ama yok yani şu maçta orta sahamız ne iyiydi be rakibin orta sahasını ezdik resmen diyebileceğim bir maç yok

Dediğin gibi Savanier çok kritik transfer
Takımımızın ön liberosu Fernando 'dan daha fazla top çalma-şut engelleme ve top kesme istatistiği ile oynuyor
Takımımızın 8 numarası Ndiaye maç başına 0.7 kilit pas-1.9 uzun pas ile oynarken Savanier 2.6 kilit pas 7.4 uzun top istatistiği ile oynuyor
Yine takımımızın "10 numarası" Belhanda maç başına 1.2 adam geçme 0.8 şut ve 0 gol ile oynarken Savanier 2.3 adam geçme 2.2 şut ile oynamış ve 2 gol atarken Belhanda kadar asistde yapmış

Bir tarafta bunları Galatasaray gibi bir takımda tek görevi defans yapmak veya takımı organize etmek veya hücum katkısı vermek olan orta sahalarımızın ayrı ayrı yapamadığı işler bir tarafta bunların toplamını tek başına Nimes gibi bir takımda yapan Savanier

Bu adamın tekniği-pas becerisi-oyun görüşü-klası-yeteneği filan bunlara hiç girmiyorum bile. Bu adamın hala adanın bizimle anılmasına inanamıyorum çok aşırı mantıklı bir transfer bizlik değil yani böyle işler. Bu adamın bu sene oynadığı futbolu ManCity veya Liberpool veya Juve 'de bir orta saha oynuyor olsaydı tüm dünya onu konuşuyor olurdu şu anda gerçekten normal bir iş değil bu adamın yaptığı

Yeteneklerini-Klasını göze hoş gelen oyununu bir kenara bırakıyorum istatistiği tutulan hemen her kriterde çok başarılı adam

Stoper konusunda yuzumuz hic gulmuyor ya fb,bjk ye karsi senelerdir forvet konusunda hep avantajli oldugumuzu dusunuyorum ama stopere gelince senelerdir sayili duzgun adam gelmistir

Blessing Eleke ve Tetteh'i alalım. Alan'ın ayağı kopsun da gelmesin daha.

Bu adamın hali hal değil, ya gerçekten ailesine çocuklarına çok düşkündü o yüzden bu hale geldi ya da gerçekten inanılmaz bir takıntı haline getirdi Ursula yengeyi

Bu adamın hali hal değil gerçekten, keşke işler çok daha kötüye gitmeden düzelse Aile ilişkileri. Bizle olur veya başka bir takıma transfer olur orası hiç önemli değil de içip sarhoşken eski sevgilisini arayan tiplere dönmüş bu ne böyle, bu halde adamın profesyonel olmasını maça çıkıp başarılı olmasını filan bekleyemeyiz kolay kolay ...

bu ursula tam akrep hatunu perişan etti maiconu

1547769085063.webp
@Osman SEDEN

bu nelan böyle asadsadsdasdds

takima noluyor ula elimizdekiler de manyadı :d

Baska kiz mi yok yaw bulmus zaten musmula suratli birsey

Hem burasi esra erol un programi degil,Adam gibi futbolunu oynasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt