Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nalet olasi 2018-2019 sezonun bitmesi icin gun sayiyorum, sampiyon olursakda olmasakda hic guvencim yok bu vasifsiz

sampiyon olamazsak (gidis o yonde) cengiz ve albayrak ve butun saz arkadaslari

Ozan korkut ve genc ekibiyle baslariz 2019-2020 sezonuna

volkan kılıçın dediği çıkmazsa bi daha yasaklanmalı bu adamın haberleri

Çıkıp bir açıklama yapsalar, transferi kapattık, feda diyoruz, altyapıdan oyuncularımız oynayacak vs. ona bile eyvallah. Ancak böyle kulağının üzerine yatıp meydanı saçma sapan duyumculara bırakıp hiçbir açıklama yapmamaları benim de sinirimi bozuyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Alan Carvalho, haftaya İstanbul'da olacak. (Sabah)

hahahaha ocağın başından 25 ine geldik abv yapacağınız işin

forumda ilk defa kimsenin sabirli oldugunu rahat oldugunu olumlu konustugunu birseylerin savundugunu görmüyorum.. bu demek oluyor ki yakinda buralar karisacak :)

bana çok pis menajer kucağına oturacağımız bir transfer sezonu bitişi olacak gibi geliyor ya neyse umarım yanılırım..

Anlaşılan o ki Fenerbahçenin durumu bizim yönetime de ilham kaynağı oluyor.

Çapsızlıkta geri kalmıyorlar.

forumda ilk defa kimsenin sabirli oldugunu rahat oldugunu olumlu konustugunu birseylerin savundugunu görmüyorum.. bu demek oluyor ki yakinda buralar karisacak :)
Savunulacak bi tarafları yok ki. Ulan başarısızlıkta dip yapmış ali bile kendi tvsine çıkıp taraftarını bilgilendiriyor. Böyle vurdumduymazlık umursamazlık görmedim, bunlar işi tamamen başka bir seviyeye taşıdı

Bari bunu dogru bilde bu cöp

Bu Alan'ı burdan Çin' e kadar kuyruk yapıp silkelemek lazım

Bu adami bu kadar üzme hakkiniz yok. Adam olun

Bizin en basta,futboldan gerçekten anlatan,arabesk olmayan,siyasetle işi olmayan yonetim bulmamiz şart. Futbolcu vs hikaye

Hoca satmayin dese nah satardi yönetim. Hoca o kadar kalmasini istiyorsa, ve genede satiyorlarsa, bir IGTV videosu cakardi ve taraftar reaksiyon olarak floryanin önüne birikirdi.

Thoshaktir herhalde? Ulan takas yapin bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt