- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Yarın Terim istifa edebilir hazırlıklı olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın Terim istifa edebilir hazırlıklı olalım.
Aynen maç da alınacak sürpriz bir mağlubiyet veya beraberlik sonrası başkan bozuntusuyla servisçi terso yaparsa bırakabilir.Maçin gidişatına mi bağlı diyorsun ? .. edecekse bugün etsin
Yönetim İstifa
Renktaş sen bu heriflerin 5 transfer yapacağına inanıyormusun?İkinci devre maçları başladı sana hangi salak niye versin elindeki iyi futbolcusunu.yalnız hoca ozanın satışına bozuldu haberleri var aynı şekilde belhandanın transferini engellemiş peki transfer istiyosun satmadan alamayacağımızıda biliyosun nasıl olacak bu..
istediğin transfer sayısıda az değil (stoper,ortasaha,kanat,2 forvet) tabi bunlar minimum bırak satılsın yerine adam almayı denesinler eldekilerle zaten şampiyon olamayız almazlarsa eğer amaçları belli olur..
Ben o bozuldu haberlerine inanmıyorum. Tamam kimse devre arası iyi topçularının gitmesini istemez ama kulübün hali de ortada. Bazı garantileri almasa ne garryi ne de ozanı yollamazdı bana göre. O sözler tutulmazsa işte o zaman buyrun cenaze namazına. O zaman zaten ne yönetim kalır ne de Terim. Önden Terim istifasıyla birlikte yönetim de gideryalnız hoca ozanın satışına bozuldu haberleri var aynı şekilde belhandanın transferini engellemiş peki transfer istiyosun satmadan alamayacağımızıda biliyosun nasıl olacak bu..
istediğin transfer sayısıda az değil (stoper,ortasaha,kanat,2 forvet) tabi bunlar minimum bırak satılsın yerine adam almayı denesinler eldekilerle zaten şampiyon olamayız almazlarsa eğer amaçları belli olur..
Neden Nizip tabelası?Yarın Terim istifa edebilir hazırlıklı olalım.

Ettiğim küfürler yetersiz kalıyor artık başka şeyler deniyeceğim.
Yalçın Dümer nerelerde. Alex Songu transfer etmişti bir aralar bize reis
Hocanın karakterini tam olarak çözememişsin reis.Hoca satmayin dese nah satardi yönetim. Hoca o kadar kalmasini istiyorsa, ve genede satiyorlarsa, bir IGTV videosu cakardi ve taraftar reaksiyon olarak floryanin önüne birikirdi.
Aynen. Bir de bunlari Tudor ile Cenk Ergun'un basarili transferleri diye yutturmaya calistilar.Menajer önerileri olmasa transfer yapamıyoruz kulüpler olarak.
Belhanda
Gomis
Feghouli
Hepsi tüm kulüplere önerilen isimlerdi.
Bony de aynı şekilde.
Hocanın karakterini tam olarak çözememişsin reis.
Eren’den büyük star var mı?Ereni anca araplara bedava gönderebiliriz. Onlarda yabanci siniri hafiflesmisti. Cinlerin 3 + 1 asyali yabanci hakki yokmu? Eren icin hayatta harcamazlar. Hem o takim Alani gönderip yerini Malcom veya Neres le doldurmayi istemiyormu? Adamlar star istiyor
Dur hele noldu?Balotelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hocadaki kol kırılır, yen içinde kalır düsturu değişmez reis.yalniz sunu belirtmek isterim ki.. hocanin karakteri her dönem degisiyor.. nezaman bizi calistirdiysa degisik bir karakter ile geldi.. hep sürpriz oluyor
totem yapıyorum reyizDur hele noldu?