Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Balotelliyi kendim yalanlayabilirim... Leipzig de Fahri Yilmaz abi ile konustum ( Florya Metin Oktay Tesisleri müdürü ) ve ayni zamanda Fatih Terimin cocukluk arkadasi.. imkani yok dedi.. ha beni sallamis olabilir.. ama adamin tepkisi sey gibiydi nasil desem " salakmisin lan onunla kim ugrasacak " gibisine :)

Bu adami bu kadar üzme hakkiniz yok. Adam olun

Eee hani transferlere yönetim karışmıyordu Fatih Terim yürütüyordu tüm operasyonu? Aramızda böyle söyleyen sözde Galatasaraylılar vardı. Ozan'ı kim sattı ulan öyleyse?

Bu Apo denen cibiliyetsiz ''biz de merak ediyoruz transferleri'' dedi bir de utanmadan. Tüm başarısızlığı Fatih Terim'e yıkmaya çalışacaklar. Biz karışmadık Fatih Hoca yürüttü herşeyi diyecek çapsızlar.

Gel de sövme şimdi...

Şu sayfaya baktıkca sinirleniyorum Allahın beceriksizleri. Ulan 6 aydır forvetimiz yok lige yine forvetsiz başlıyoruz. Sağlam bi tepki olmalı maçta. Umarım farklı bir galibiyet almayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabri gelirse futbolla ilgilenmeyi takip etmeyi bırakırım. Demekki başka şeylerin döndüğünün kanıtıdır bu olay. Her defasında altyapıda ki yeteneklerden bahsederken Sabri geri gelme olayı nedir . Bunun açıklaması yok

Balotelliyi kendim yalanlayabilirim... Leipzig de Fahri Yilmaz abi ile konustum ( Florya Metin Oktay Tesisleri müdürü ) ve ayni zamanda Fatih Terimin cocukluk arkadasi.. imkani yok dedi.. ha beni sallamis olabilir.. ama adamin tepkisi sey gibiydi nasil desem " salakmisin lan onunla kim ugrasacak " gibisine :)

Vay arkadaş peki kim gelecekmiş

Renktaş sen bu heriflerin 5 transfer yapacağına inanıyormusun?İkinci devre maçları başladı sana hangi salak niye versin elindeki iyi futbolcusunu.
o tamamen klişe renktaş devre arası hep işe yaramaz adamlar alınır diye bişey yok ki bizim takımda işe yaramazlarla dolu yeni takım kurmakta fayda var,yönetimin becerebilmesini tartışmıyorum ama satmasına izin vermezsen adamda sattırmadın bende alamadım der çıkar işin içinden ve değişim yapmazsak zaten şampiyon olamaz bu takım fark yok..
Ben o bozuldu haberlerine inanmıyorum. Tamam kimse devre arası iyi topçularının gitmesini istemez ama kulübün hali de ortada. Bazı garantileri almasa ne garryi ne de ozanı yollamazdı bana göre. O sözler tutulmazsa işte o zaman buyrun cenaze namazına. O zaman zaten ne yönetim kalır ne de Terim. Önden Terim istifasıyla birlikte yönetim de gider
bende onu diyorum renktaş satacaklarki öyle transfer hamlesi gelecek ozan satıldı top yönetimde ama hoca belhanda ve ozan gitmesin diye engel olsaydı yop hocada olcaktı..

Eee hani transferlere yönetim karışmıyordu Fatih Terim yürütüyordu tüm operasyonu? Aramızda böyle söyleyen sözde Galatasaraylılar vardı. Ozan'ı kim sattı ulan öyleyse?

Bu Apo denen cibiliyetsiz ''biz de merak ediyoruz transferleri'' dedi bir de utanmadan. Tüm başarısızlığı Fatih Terim'e yıkmaya çalışacaklar. Biz karışmadık Fatih Hoca yürüttü herşeyi diyecek çapsızlar.

Gel de sövme şimdi...

peki yer mi bu taraftar ?

FT'nin yerinde olsam Ankaragücü maçında tepki olarak Muslera'yı forvet oynatırdım

Vay arkadaş peki kim gelecekmiş

IMG_9393.webp

En fazla bu gülüş gelir bize bu saatten sonra ..

Yönetim İstifa

Tahmin
2 forvet biri gezen pasör net bitirici
Diğeri presçi deli dana gibi baskı yapan
Bir orta saha her türlü gelecek
Maicon giderse iyi bir stoper
Semih kesin geldi tepki olmasın diye forvetten sonra açıklanacak
Eren gitti
Serdarın fb ye gitmesi çok zor alacakları hariç en az 2.5 gelir bekleniyor
Fb alacağı olan 2.5 ile işi bitirmek istiyor
fb ye Maliyeti 6 yıl bulacak Serdar 3.4 ün hepsinden vazgeçmez
En az yine 2.5 talep eder yurtdışı na gidecek

Florya basılsın otobüsçü kovulsun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt