Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada hocada tamamen suçsuz sayılmaz serdarı yolladı(doğru karardı)ozanı yolladı takımın 2 as stoperi gitti yerine marcao alındı, savunmaya 1 tane as stoper şart maiconu düşünüyosa hoca savunmayı daha kötü hale getirmiş olur
ortasahanın halinden memnun değil kendiside transfer istiyor belhandaya teklif varsa şutlayacak düşünmeden,fernandoya teklif varsa şutlayacak düşünmeden ikisinin yerine adı geçen savanier ve esiti gelse ortsaha seviye atlar,adamları videolardan izledim çok bilmiyorum ama bizim leşleri bildiğimden gelsin diyorum daha ne kadar kötü olabilir,en azından yol geçen hanı olmaz ortsaha rakip kolay geçemez ek olarak şut çeken,gol ve asist katkısı veren,duran top kullanan ortasahamız olur..
forvet zaten transfer sezonu başlar başlamaz açıklanması gerekiyordu 2 transfer en az tabi, marianoyu gönderip kanat forvet alsalar üzülmem savunma alternatifli olacağına hücum alternatifli takım oluruz..

Ulan Musap Bony haberiyle heyecanlandirdin haber tasimadan once iki saniye arastir hep ilk tasicam tribine giriyon sonra Sarper'e kufrediyon adam hakli

hocanin daha 2 mac cezasi var, kupa maci oynansaydi bu mac son cezali maci olacakti ama fark etmiyor, simdi önce agücü sonra da bolu deplasmaninda yok, diger türlü önce bolu dep sonra agücü macinda olmayacakti... geri dönüs önümüzdeki hafta lig maci

yanlissam düzeltin

hocanin daha 2 mac cezasi var, kupa maci oynansaydi bu mac son cezali maci olacakti ama fark etmiyor, simdi önce agücü sonra da bolu deplasmaninda yok, diger türlü önce bolu dep sonra agücü macinda olmayacakti... geri dönüs önümüzdeki hafta lig maci

yanlissam düzeltin
Kupa sayılıyor

Bugun KAP gelir, gelmezse yarin macta tepki alir yonetim forvet nerde diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt