Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 saat sonra lig başlıyor forvet yok. Fener taraftarı gibi bizi de sindirdiler, yumuşadık, tükendik.

Cenk ergun adamdır. Tatava Yapma ya gerek yok.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cenk ergün sırf transfer yapılan bir döneme denk gelmiş şanslı overrated bir çalışandır.

başka da spor dünyasında esamesi okunacak bir işe imza atmayacağını görebiliyoruz.

yağtığı transferlerdeki rakamlar da , menajerlere verilen paralar da faciadır.

ayrıca transferleri zamanında yetiştirememiş ve avrupa'dan elenmemize yol açmıştır bu keltoş.

alanın eşi ilgiden memnun heralde beğeniler,yorumlar eski resimlerine bakarak uçmuş :)

Mustafa Cengiz Serdari kadro dişi birakti ve Semih Kayayi yerine aldi

Lan uyanin artiq terimciler. Ftor en az albayrak ve cengiz kadar suclu.

Semih alt yapı muhabbeti yüzünden değil, ücretİ olmadığı için Serdar'ın yerine Türk stoper olsun diye alındı. CL'de sadece Çipe kayıtlıydı diğerleri b lisansından oynadı. Hazır mıyız gereksiz pas hataları, saçma sapan yere düşmeler ve yan top gollerine ?

yerli transfer lazim dediysek eski les cöp rezalet statüsündeki adamlari alalim demedik. trabzonun zeki yavruyu alip 6 ay sonra göndermesi gibi olacak. yine bosu bosuna sokaga atilan paralar. gerci aradaki tek fark zekinin maliyeti yoktu, mac basi anlasmislardi.

Semih alt yapı muhabbeti yüzünden değil, ücretİ olmadığı için Serdar'ın yerine Türk stoper olsun diye alındı. CL'de sadece Çipe kayıtlıydı diğerleri b lisansından oynadı. Hazır mıyız gereksiz pas hataları, saçma sapan yere düşmeler ve yan top gollerine ?
Assist king Semih Kaya yarim dönem icin 700 bin EUR kazanacak

Adebayorun karisi Semih Kaya

yerli transfer lazim dediysek eski les cöp rezalet statüsündeki adamlari alalim demedik. trabzonun zeki yavruyu alip 6 ay sonra göndermesi gibi olacak. yine bosu bosuna sokaga atilan paralar. gerci aradaki tek fark zekinin maliyeti yoktu, mac basi anlasmislardi.

Sabri Reis ücretsiz oynayacagi haberleri okudum bugün.. sonra da futbola veda edecekmis.. ha bence Sabri futbola hic bir zaman baslamadi orasi ayri tabi

Santrafor için Murat Hacıoğlu bombası gelebilir.
Belhanda yerine Hüseyin Çimşir veya Hürriyet Güçer hamlesi bekliyorum.

öyle 100 de 100 fix olmayan seyleri de bizi susturmalari icin aciklamasinlar KAP a !! .. olmazsa iyce karisir ortalik..

hangi oyuncularda görüsmelerin baslandigini bildirmistik ve sonunda olmamisti ? hatirlamiyorum su an

Sabri Reis ücretsiz oynayacagi haberleri okudum bugün.. sonra da futbola veda edecekmis.. ha bence Sabri futbola hic bir zaman baslamadi orasi ayri tabi
720x405.jpg

sabri bizden para alirken bile bu durumdaydi.. utanmaz herifler sülük gibi yapisiyor. azicik yüz olsa ne semih ne sabri isimleri gecerdi. feda sezonundayiz sanki. emre tasdemir cöpünü daha alali bir kac gün olmusken sabri ne alaka?

Maça kadar herhangi bir FORVET transferi KAP'a düşmezse, o stadı yakmayan taraftar ŞEREFSİZDİR!

bu 3 kagitcilar forveti önce bildirip sonra kapa semihi gönderirse sasirmam. gaz almak icin zaman kolluyorlar.

taraftarin %99u bu transferi net istemiyor. taraftarin isteklerine kulak vermeyenler defolup gider o kadar.

720x405.jpg

sabri bizden para alirken bile bu durumdaydi.. utanmaz herifler sülük gibi yapisiyor. azicik yüz olsa ne semih ne sabri isimleri gecerdi. feda sezonundayiz sanki. emre tasdemir cöpünü daha alali bir kac gün olmusken sabri ne alaka?

aynen öyle renktas.. rezil sürüleri
bu resime bile ilk baktigimda göbegi görmedim.. o göbegin solundaki serefsizin kafasini gördüm.. onun bunun oglu

Resmi sayfalar her şey yolundaymış gibi paylaşımlarda bulunuyor şaka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt