Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
720x405.jpg

sabri bizden para alirken bile bu durumdaydi.. utanmaz herifler sülük gibi yapisiyor. azicik yüz olsa ne semih ne sabri isimleri gecerdi. feda sezonundayiz sanki. emre tasdemir cöpünü daha alali bir kac gün olmusken sabri ne alaka?

Hoca resmen Serdara küfür etmis olur Sabri gelirse. Calisma kültürmüsde... Sabrinin calisma kültürü nerde? Adamda bizim almanyadaki en düsük ligdeki futbolcularin gibi göbek var

Şu an Galatasaray'da oynayan yabancı bi futbolcu olsam yönetime saygım epey azalırdı. Birçok takım arkadaşım gitti, yenileri henüz gelmedi ve tanışma durumu olmadan birlikte maça çıkıcaz. Oyuncular gelmediği için de taktik antrenmanlar sözde yapılıyordur. Sürpriz olarak takımdan gidecekler olur mu düşünceleri olur. Son dönemde kötü yönetiliyoruz, kötü tanıtılıyoruz maalesef.

Terim'in yarın maç sonu konuşmasını bekleyenler hiç beklemesin. Cezası devam ediyor.

Çalışma kültüründen kasıt sakat değilken sakatım demek, akşam karısı ile yemeğe gitmek için ağrım vsr deyip antrenmanı yarıda bırakmak.. Şu muhabbeti uzatmayın yok Serdarı bundan yolluyor bu adamı neden alıyor falan diye
Semih iyi stoper değil ama hep mücadele etti, çapraz bağları koptu vazgeçmedi Ujfa ile stoper oynadı ondan sonra...önemli olan sakatlanma değil niyet

sağlam bir prostesto şart bunlara. Galatasarayımızın parasını çarçur edecek kim varsa karşında taraftarı bulur. bunların suyu ısındı artık mayısa kalmaz gibiler..

Gaz alıyolar twitter'dan yarın protesto olacağını biliyolar. Kap map gelmez bugün.

Resmi hesabın triplerine bak.Görende Messi geliyor zanneder.Altı üstü Çinden gelen ve avrupada tek bir talibi olmayan oyuncu.Ulan Çinlilere bonservis ödeyen 2 tane enayi takım var biri biz diğeride Barça

Büyük futbol profosörü terimden show semih kaya ,emre çolak daha büyük supriz yolda zarbi sarıoğluuuuu... galatasarayın parası deniz yemeyen keriz ama esas keriz biz taraftarlarız feda kampanyaları,store kombineler kerizleri bekliyor çöplerin cebi dolsun diye.

Mustafa Sarp, Baris Özbek, Serkan Kurtulus, Ayhan Akman (son zamanlarinda bitikti) Ali Turan, Caglar Birinci, Mehmet Batdal gibi yerli oyuncularimiz vardi bir ara. Simdi durum yine ayni. Ahmet Calik, Ömer Bayram, Emre Tasdemir, Semih Kaya, Selcuk Inan, Sinan Gümüs gibi hic bir halta yaramayan adamlarla doldu kadro. Emre Akbaba ve kaleci Ismail disinda yerli olarak is yapacak 1 tane adam yok.

Semih kayannın gelmesiyle birlikte Fatih hocanında transferlerde parmağı olduğu anlaşıldı..

Yazıklar olsun size..
Defolun gidin hepiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar dostlar. Yönetim twitterdan sinyal çakıyor, birileri açıklanır diye umut ediyorum artık. Yoksa yarın maça gidecek taraftarın amacı maç izlemek olmayacak.

Tüm forum galeyana ama
Semih kesinlikle doğru tercih muhtemelen yedek olarak
Maicon bence iyi bir stoper sadece formu düşük
İlk forvet bence de bugün açıklanır
Ben kesin sol açık bekliyorum
Badou ve Fernando Muslera beğenmeyenlere gülüyorum
Kimse emre ak. Hesap etmiyor
Bir sekiz numara alırlardı mükemmel olur
SONUCTA 2 FORVET 1 KANAT VE OLURSA BİR ORTA SAHA MUHTEMELEN GULE OYNAYA ŞAMPİYON YAPAR BİZİ

Ne yapsın Fatih hoca Semih'i almayıp 8m veridip Merih'i mi alalım

Ne yapsın Fatih hoca Semih'i almayıp 8m veridip Merih'i mi alalım
alanyaspor 3.5 milyon euro satin alma opsiyonuna sahip. alanya böyle bir parayi suanda ödeyemez. tas catlasa 4 bilemedin 5'e alirsin. ozanin yari fiyatina bile denk gelmiyor!

cengo'nun cezası ne zaman bitiyor , locaya girebiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt