Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben şimdi bunların gelmesine geçmişine düpedüz gitsem kaç gün ban yiyorum ?

Yönetim İstifa

Rahat olun arkadaşlar Emre nin maaşını karşılayamayız zaten. Sevinsek mi üzülsek mi bilmiyorum ama Emre yi istesek bile alamayız.

Çolak arda turan familyasından mantıklı olun az. Böyle bir şey imkansız.

Ünal Karaman: Kulübün evladı, camianın çocuğu falan bu laflar kulübü maddi anlamda batıran sözlerdir. İşe yaramaz adam kulübün çocuğu diye 15 yıl ona mı bakacağız ?

iki gun once de demistim tetteh semih paketi diye kandiriyorlar bitek semih gelir diye yaniltmadilar beni. Yrin taraftarin tepki koymasi lazim artik boyle olmayacak

Sattığımız paralarda bı boka yaramiyacak fiko gibi kendi ceplerine indirecekler parayı olan takıma olacak yazıklar olsun

Ünal Karaman: Kulübün evladı, camianın çocuğu falan bu laflar kulübü maddi anlamda batıran sözlerdir. İşe yaramaz adam kulübün çocuğu diye 15 yıl ona mı bakacağız ?
açıkçası hoca olarak daha çok başarılı olmasını dilediğim bir futbol adamı , umarım başını yemezler ve ilerde beşiktaş'a falan gidip kendini bitirmez

Şaka maka biz şimdi 16 milyonu nereye harcayacağız ? Ffp diye zırlayıp parayı maaşlara verirlerse bunu koruyan geri zekalılar Cengiz denen cinsi yalamaya devam edecek mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19 05 de semih kap gelirse 19 06 da burada beni izleyin

Emr eçolak fatih terim gitmeden floryaya giremez. Bu konuyu konuşmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt