Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada benim gibi birçok taraftar kızgın ve üzgün birçok konuda. ama ortalığı karıştırma spekülasyon yapma amacıyla yapılan haberler ve bu haberle bizi kışkırtmaya çalışan foruma sızmış dallama trol şikeciler de var. Yönetimi de hocayı da takımı da biz yeri gelince eleştirir sitem de ederiz. Ancak Yalan haberle taraftarı hocaya, yönetime, takıma karşı kışkırtmaya çalışanlar ayağını denk alsın. Kimliklerini tespit ve ifşa ederiz, gerekli hukuki girişimlerde de bulunuruz. Kimse bizim duygularımızla oynamaya kalkmasın. Sabri Emre gibi yalanlara da inanıp moralinizi bozmayın renktaşlar.

sa

bir kac saatir foruma bakamadim, hoca istiyor diye Emre Colak güzellemesi yapan oldu mu

7fd6b0d0b442181307f90d503ea2f8fb.jpg

Ostersunds mağlubiyetinden sonra atmıştı bu tweeti. Bu adam gelirse ortalık ciddi manada karışır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor varken takımın şampiyonluğa çabası yoktu.Derbileri de kazanamıyodu.Kendi kadrosunu yaza oluştursun o zaman daha çok başarı gelecek.Az biraz hocaya inanın.Semih Kaya 6 aylık kiralık gelecek.Onu da yabancı alsak 2 forvet alamayız.

Ben daha neye güveneyim Allah aşkına .. ne oldu ne bitti de ben güveneyim ? Hoca zaten formsuz .. saha değişiklikler olsun taktiksizlik olsun hala ilk 11 i tutturmamış olması.. buna dahil de kadro planlaması yok .. yönetim desen belki Galatasaray tarihin en amatör en beceriksiz yönetimi başımızda .. ben neye sabır edeyim hangi anlamla güveneyim söyle ? .. ben bunlara güvenmeyi bırak ağızlarından çıktığı bir cümleye inanmıyorum !

Yönetim İstifa

konuyu aysalcilar ele geciriyor gibi ftciler uyuyor musunuz ulan.

Bu taraftara yazık değil mi amacınız ne neden bir kişi çıkıp konuşmuyor zevk mı alıyorsunuz taraftarın acı cekmesinden yada amaciniz bizi futboldan soğutmak mı sene başı bir forvet alıp bir defans alacaktiniz Gomis kalacaktı biz mutluyduk altyapıdan gençler ile takviye ederdin bu kadar param var derdiniz kimse birşey demezdi size . şampiyonlar ligi kurasinda pişkin pişkin gülüp gomisi yolla sonra söz verip transfer yapma başarısızlık gelince hep bir bahane bulma . Yapmayın kardeşim yöneticilik olmuyorsa yapmayın istifa edin artık ...

Emre çolak şerefsizini alan ondan serefsizdir. Defolun gidin lan bu kulüpten. Forvet alamadınız daha. Kasada 15 milyon euro var para bahaneniz de yok pislik herifler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Çolak falan gelmezde ben hala Semih olayındayım yahu Gökay'a güven Donk'u kullan ama bu adamı daha getirme, Tamam iyi kötü para kazandırmış ama geri gelmesi cidden berbat bir hamle. Tahmin ettiğimden çok daha kötü bir 2. yarı olacak bunların alacakları forvetlerden de korkmaya başladım hiç almama ihtimallerini de tabiki atlamıyorum.

Ünal Aysal yönetime darbe yapmalıdır.

Semih ile emreyi karıştırmayın. Semih yetersiz ayri ama saglam Galatasaraylı, düzgün bir adam. Emre tam bir şerefsiz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt