Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler bu paraları verse gece gündüz söverdim Mustafa Cengiz den Terim'e kadar.

Fener güle güle kullansın, o verilen paralara göre bu transferin münasip bir yerlerinde patlama ihtimali çok yüksek.

Ucuz kurtulmuş koduğumun aç gözünden. Zamanında Mert Hakan dan 10 kat daha iyi olan Selçuk'un transferi bile bu kadar uzamamıştı. Alıp hayrını görsünler, bir yere söz verip de başka yere giden topçu karakterini az çok belli ediyor zaten.

sent via GSC

Mensah için 3.5 M € bonservis + Çalık + Taşdemir güzel olur, Adamlar zaten Atletico'ya borcu ödeyememiş bu teklife direkt atlarlar. Bizde eldeki iki fazlalıktan kurtulup iyi bir adam kazanmış oluruz. Seri ve Lemina yeniden kiralanacak diyorlar Leminayı pek istemiyorum ama bu ikili sağlıklı olursa önlerinde Mensah ile güzel orta saha oluşturabilirler. Keza Diagne'yi 4-5 Milyona bir yerlere çakıp 2-3 Milyona Gerson Rodrigues çok ideal olur. Sağ beke 4-5 M € gibi bir bedelle Buta düşünülmeli, Kale için yarım sezonluğuna Bravo alınmalı diye düşünüyorum. Feghouli ve Falcao aşırı kazanıyorlar gitmezler muhtemelen.

1EC999B1-6A62-4286-A559-E08C4676DA31.webp

1.5 Sene icinde sözlesmesi uzatilmazsa bosa çikacak olan futbolcumuz

Lemina asla kiralanmamali. Seri ve Lemina beraber olmuyor.

Lemina ofans da kocaman bir 0, ve cok sakatlaniyor.

Seri - Mensah

Seri - Fofana

Seri - Sissoko

culyano, emre whitebabanin brazilya versiyonu ona gerek yok.

Seri - Mensah

James/Talisca/Texeira

Bu tarz orta saha ve 10 lazim.
ulan nasıl benzetme. sadce fiziksel özellikleri yüzünden şiir yazılır guilianoya.
4231 lenir

dediklerin yetenekli ama disiplin ve fizik açısından gulyano kardeşimi seçerim

Talisca da Giulano tarzı mesele playmaker olmaksa

Aslinda su 10 numara sisteminden vazgecmek lazim.

4-3-3 oynayip

Seri - Deep lying playermaker
Mensah - Box to box midfielder
Transfer - Box to box midfielder

olarak dizayn etmemiz lazim, 10 numara sistemi gercekten yillardir oynaniyor. degisim sart.

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Seri - Mensah - Fofana

Kalu - Falcao - Onyekuru

Tamamen salladim 11'e

Aslinda su 10 numara sisteminden vazgecmek lazim.

4-3-3 oynayip

Seri - Deep lying playermaker
Mensah - Box to box midfielder
Transfer - Box to box midfielder

olarak dizayn etmemiz lazim, 10 numara sistemi gercekten yillardir oynaniyor. degisim sart.

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Seri - Mensah - Fofana

Kalu - Falcao - Onyekuru

Tamamen salladim 11'e
Kanatlar 15er gol atmadan zor o iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt