Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogu avrupali soguk topcular lazim
hissiz ruhsuz imansiz tipler
geneli 32sine kadar fit olur
al 20lerinde ucuza kullan sat italyaya

aksama belhanda ile ilgili haber var herhalde, adam iyi reklam yapti twitch hesabi icin

Kariyerli ve yillik 3 milyon euro minimum isteyecek oyuncularin donemi bu sezon bitmeli bizde. Cunku seneye CL de yok (bir mucize olmazsa) ve oyle yillik 50 milyon euro maas odeyecek bir Turk takimi olamaz bu sartlarda, cunku kuluplerin durumu ortada. Daha az paraya, Onyekuru, Marcao, Luyindama gibi yillik 1 milyon-1.5 milyon euroya oynamak isteyen oyuncular hedefimiz olmali. Yaslari da genc olmali. Ileride daha iyi paralara satmayi dusunmeliyiz yoksa bu kisir donguden cikamayiz, her sene CL'de olacagimizin garantisi yok cunku. O yuzden pahali kadrolardan vazgecmek zorundayiz.

Keske Feghouli, Belhanda, hatta Falcao'dan hem bonservis alabilirsek hemde o ucuk maaslardan kurtulabilsek. Bu takimda en cok parayi Muslera hakediyor ama o da artik yeni sozlesme yapip soyle 2 milyon eurolara kadar inmeli bence. Diger oyuncularin maas ortalamasi da 1.5 milyon euroyu gecmemeli.

Belcika, Fransa, Hirvatistan, Sirbistan gibi liglerde cok yetenekli genc oyuncular bulunuyor. Takimda bir kac tecrubeli oyuncu da bulundurmak sart. Donk mesela 1 sene daha kalabilir ama yillik maasi da 1.2 milyon euroyu gecmemeli artik. Mariano gidecek galiba ama kalsa fena olmazdi maasinda indirim yapip. Lemina konusunda kararsizim. Seri kalmali, Onyekuru da. Kiralayabiliriz bunlari tekrar. Onumuzdeki sezon FFP icin son senemiz diye biliyorum.

Diagne, Maicon gibi oyunculari da satip transfer butcesi yaratmaliyiz. Bunlarin yanina Feghouli, Belhanda ve Falcao da eklense soyle totalde minimum 20 milyon euro alabilsek harika olur.

Belki Marcao icin de talip cikabilir, mininum 12 milyon euro fiyat belirlemeliyiz. Yerine de Josko Gvardiol alinabilir belki.

Şu takımda ne kadar yaşlı varsa gönderin arkadaş Falcao Feghouli Belhanda Babel Mabel alayını postalayın. Ben artık yamyam zıpkın gibi delikanlılar görmek istiyorum sahada. Orgazm yaşatacak, bizi ıslandıracak birileri lazım..
images (2).webp

Transfer dönemini akılcı geçirsek şampiyonluğa gidebiliriz ama kötü geçirirsek felaket bir sezona doğruda yol alabiliriz çok kritik olacak. Nzonzi'ler Falcao'lar Babel'ler Emre Mor'lar gibi işler yaparsak bu sefer dibi boylarız diye düşünüyorum.

Jordan İbe boş kalmış. Ben olsam alıp, bir takıma kiralarım. 24 yaşında ve bir zamanlar büyük potansiyeldi. Neden böyle oldu bilmiyorum ama riske girmeye değer.

Steven Caulker geçen sene bu durumdaydı, Alanya aldı ve şimdi ligin en iyi stoperlerinden biri. Üstelik 30 yaşına gelmişti. İbe'de böyle olabliir. Bence kaçırmamak lazım. Jesse ile falan uğraşmaya gerek yok.
Sağ tarafı komple oynar aslında ne durumda bilmiyorum da üzücü olmuş bu hale düşmesi.

Sağ tarafı komple oynar aslında ne durumda bilmiyorum da üzücü olmuş bu hale düşmesi.

bu sene Premier Lig'de 47 dakika oynamış sadece. 3-4 sene önce geleceğin İngiliz futbolcularından biri olarak gözüküyordu. Yaşı hala 24. Ben en azından bonservissiz haldeyken bu riske girilmeli diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt