- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
terbiyesizleşme raporlandınMhy yavsagi gelseydi.. ya da söyle
Sissoko Seri
Emre k. Emre A. Onye
Falcao
tabi gecen senenin Onyesi. Emrelerin uzaktan sutlari cok iyi, gole yakinlar vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terbiyesizleşme raporlandınMhy yavsagi gelseydi.. ya da söyle
Sissoko Seri
Emre k. Emre A. Onye
Falcao
tabi gecen senenin Onyesi. Emrelerin uzaktan sutlari cok iyi, gole yakinlar vs.
bay derim kardeşm
@Ali Kemal Korkmazterbiyesizleşme raporlandın
Şu takımda ne kadar yaşlı varsa gönderin arkadaş Falcao Feghouli Belhanda Babel Mabel alayını postalayın. Ben artık yamyam zıpkın gibi delikanlılar görmek istiyorum sahada. Orgazm yaşatacak, bizi ıslandıracak birileri lazım..
Maç esnasında ortaya poker masası kurup milletin eşine falan laf atar bu ekip.Seri-Josef
Culyano
Kruse-Sorlot-Arda
Vay babayin.
Sağ tarafı komple oynar aslında ne durumda bilmiyorum da üzücü olmuş bu hale düşmesi.Jordan İbe boş kalmış. Ben olsam alıp, bir takıma kiralarım. 24 yaşında ve bir zamanlar büyük potansiyeldi. Neden böyle oldu bilmiyorum ama riske girmeye değer.
Steven Caulker geçen sene bu durumdaydı, Alanya aldı ve şimdi ligin en iyi stoperlerinden biri. Üstelik 30 yaşına gelmişti. İbe'de böyle olabliir. Bence kaçırmamak lazım. Jesse ile falan uğraşmaya gerek yok.
Yapısal olarak ona uygun oynuyoruz ama yani elde o işi yapan yok ama varmış gibi oynuyoruz.reis kac senesinden yaziyon 3 senedir 10 nolu sistemle oynamiyoruz zaten
Sağ tarafı komple oynar aslında ne durumda bilmiyorum da üzücü olmuş bu hale düşmesi.
Seri-Josef
Culyano
Kruse-Sorlot-Arda
Vay babayin.
Yok yav @Murat Kara rengim yine hayal aleminde takılıyor.josefi mi alıyoz
Belhandayla takas ediyoruz.josefi mi alıyoz
keşke alsakYok yav @Murat Kara rengim yine hayal aleminde takılıyor.
josef + culyano = belhanda + 2milyon nasıl anlaşmaBelhandayla takas ediyoruz.