Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.lige yönelmemiz lazım cidden çok yetenekli gençler var. Stoper bölgesinde çok potansiyelli oyuncular var hücum bölgesinde Osmanlıdan Erdem ve Altınordudan Atakan yakından takip edilmeli. Ravil Tagir ve Burak İnce Altınordunun en potansiyelli isimleri birkaç sene içinde Avrupa yapacaklarını düşünüyorum

1.5m euro denenmeyecek risk değildi ama önceden anlaşıp el sıkıştıysan ve fiyatı yükseltmeye kalkıyorsan karakterde sıkıntı vardır. Hayırlısı olsun mertin arkasından üzülmeye gerek yok

Bir yere söz verip anlaşıyorsan o anlaşmaya sadakat göstermek zorundasın.Mert Hakan Yandaş bu sadakati gösteremedi. Birşey de diyemiyorum para karşısında karakter gösterebilmek herkesin harcı degil.

beto mantıklı transfer olur
6 ay oynar sonra yedekte sıkıntı çıkarmaz

yedek kaleci işini artık tecrübeli yapmalıyız. genç yedek kaleciye lüzum yok. bir sonraki sene beto'nun yerli versiyonuyla devam edelim

Mert Hakan için üzüldüm açıkçası bizde tutarmiydi bilinmez ama acilen yerli ihtiyacımız olduğu için üzüldüm yaptığı hatayı zamanla görecektir muhtemelen

Kadro değişmeli ama önce Fatih hocanın zihniyeti değişmeli. Astığım astık, kestiğim kestik. Her şeyi ben bilirim. Her şeyde ben haklıyım. Siz hiçbir şeyi bilmezsiniz. He sen çok biliyon hoca. Ondan takım bu halde. Başarısızlıklardaki sorumluluğu üstüme almazsam ben de başarısız olmam.

Ufuk Ceylan da denenebilir. Camiayı biliyor sonuçta. Ekmek karşılığı oynar.

Muslera geldiğinde de atarız kenara.

Yıllar önce 2000 jenerasyonu öv öv bitmiyordu içlerinde sadece Ozan yürüdü gitti. Yunus, oben saraçoğlu, abdussamed, civelek,Atalay, recep gül falan hepsi nasıl olurda tırt çıktı. Özellikle recep gül tam bir hayal kırıklığı

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1864063_ocd7a.jpg

Yarim kalan işi var. Kendisini ekibimize davet edelim.

Yıllar önce 2000 jenerasyonu öv öv bitmiyordu içlerinde sadece Ozan yürüdü gitti. Yunus, oben saraçoğlu, abdussamed, civelek,Atalay, recep gül falan hepsi nasıl olurda tırt çıktı. Özellikle recep gül tam bir hayal kırıklığı

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir de onlar U17-U18 milli takiminda iyi oynarken, hepsini bir önceki dönemi de hoca scoutlayip getirdi diyen bile vardi. Ozan haric kimseden birsey olmadi.

Biz GALATASARAYIZ anadoludan bir sezon yıldızı parlamış bir adamı kurtarıcı gözüylemi bakacaz, gelmedi kendi kaybetti gittiği kulüpte örnekleri çok fazla oda zamanla kaybolur gider. Yönetim düzgün yolda ilerliyor transfer yarışı yapmıyor fiyatı ver gelirse gelir gelmezse kendr bilir.

İstanbul'dan kötü görüntüler geldi şimdi bana.
Allah yardımcınız olsun.
İnşallah can kaybı olmadan biter.

Gscimbom mobil

26 Milyon TL fark varmış ha bunu kaç gün önce söylemişlerdi doğru çıktı cidden, Yani bizim verdiğimiz ücret çok çok makulmuş bunun 1 TL üzeri gereksiz olur yarım sene parlamış bir eleman için. Fener tepe tepe kullansın zerre üzülmedim Taylan ayarında bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt