Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 Milyon TL fark varmış ha bunu kaç gün önce söylemişlerdi doğru çıktı cidden, Yani bizim verdiğimiz ücret çok çok makulmuş bunun 1 TL üzeri gereksiz olur yarım sene parlamış bir eleman için. Fener tepe tepe kullansın zerre üzülmedim Taylan ayarında bir oyuncu.

taylandan kat kat iyi de etmez o paralar

tl ile en fazla 3 milyon

taylanın da etmesi gereken para tl ile max 1 milyon

Güzel hareketler bunlar. Antalya'dan Nazım Sangare, Alanya'dan Salih Uçan, Denizli'den Recep Niyaz, Konya'dan Ömer Ali Şahiner falan alınabilecek diğer Türk oyuncular fakat hiç biri için yüksek bonservis fiyatları ve yıllık maaşlar verilmemeli. TL üzerinden anlaşmalar yapılmalı.
Baki Mercimek'te gelsin mi renktaş?
Alıyoruz sonra Tarık Çamdal gibi çıkıyor.
Yattığı yerden bir araba yükü para alıyorlar.
Git diyon gitmiyor, çünkü ptt'de bile 11 oynayamaz.
Bu parayı hayatı boyunca göremez.
Jimmy mimmy hepsi aynı.
Selçuk bile sömürdü dibine kadar.

Gscimbom mobil

Şu Mert Hakan olayına hiç takilmamak gerek klüp belkide en doğru olanı yaptı araya bir takım girip fiyat yükseltti diye bizimde yukseltmemizi istediler ama artık bu konu da daha akıllı davranıyoruz yapmamız gereken de bu 1 milyon euro maaş alcak adama girip 2 milyon vermemeliyiz zaten bugüne kadar hep böyle böyle büyük zararlara girdik
Aynı stratejiyi yabancı oyuncularda yapmalıyız max maaş alacak adam dahi 2.5 - 3 milyon bandında olmalı mümkünse takımın genelinin maaşı 2 milyonun altında olmalı ki satarken diğer takimlardan alacağı ücretle denk olmalı çok boldan uçmamalıyiz Onyekuru - Marcao - Luyindama gibi maaş kriterimiz olmalı

Mallara haşırt diye 60 milyonu sokmuşuz ne guzel iste.

Fernando Muslera: "Şu anda iyi durumdayım. Alışık olduğum bir durum değil, en kötü bölümü de iyileşme kısmı. Biraz endişeliyim ancak yine de soğukkanlılığımı koruyorum. Doktorların yönlendirmelerini bekliyorum."

Takım topluca mallaşıyor bitime son 10 dakika kala evimizde bile 2 farklı önde iken sevinemiyoruz galip geleceğimize inanamıyoruz kalecinin zaman geçirmeleri 11 kişi yarı sahamızda defans yapmalarımız anlayacağınız takım iyice afallıyor son dakikalarda.

@Yasin Yıldırım konudan atılmışım gel buradan devam edelim aktrol
cumhuriyeti size yedirmeyeceğiz. ya seveceksiniz ya terkedeceksiniz bu ülkeyi

Fener demek Mert Hakan ve Caner'le anlasmis. Bunlardan yine bir cacik olmaz.

Adam dediğin böyle karakterli kararlı olur iki yakın arkadaş iki farklı takım 3 sene sonra Emre'nin elinde tonla kupalar kalkarken Mert Hakanın elinde sapları kalacak :asd: :asd: :asd:

ben bu çocuğa malum sivas maçında killanmistim ama su anda dusununce saracchi denilen palyacoya 4-5 tokat atsaydi diyorum, kismet sezon öncesi hazırlık kampına artık.

Caner,Novak, Gokhan Gonul, Mert Hakan’ı aldi demekki bunlar. İrfan ve Visca'da alicaklar buyuk ihtimal.

Bu yazin transferi tarihin en onemli transfer donemi. Ya Bayern gibi olacagiz ya da 10 senede 4 - 5 sampiyonluk alacagiz. Seneye sampiyon olursak Ali Koc %99 secilmez ve Ali Koc'un destegi olmadan finans yonunden batarlar. Bjk zaten batmis, basak UCL derken ligi boslar, Ts de bir daha boyle cikis yapamaz.
Sivas macina kadar rahatca 8 galibiyetlik Seri yaptik, Sivas,bjk, Antep maclarini da rahat kazanirdik. Son 12 macta 33 veya 34 puan cok rahat alirdik. Takimi gommeye gerek yok.
8 ve 10 numara transferlerini cok cok iyi secmeliyiz.
Yedek olarak
Emre K.
Caner
Cornelius
Firsat oldugunda ise sag bek sart. Bu transferler olursa rahat sampiyon oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt