Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.508
- 36.976
- 3.798
İrfan Can konusunda o iş olmaz da dediler. Lemina'nın kalma ihtimalinin bu sakatlıklarından dolayı zora girdiğini o yüzden Mensah'la ilgilendiklerini de söyledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama yerine ben öyle bir transfer yapılacağını sanmıyorum artık. CL'ye gidersek alınırdı ama şimdi bence Emin Bayram'a orayı monte etmeye tercih edebilirler. Marcao giderse oraya sol ayaklı stoper olmadığı için birini alırlar.Bu nasıl saçmalık,elinde defans yok luyindama satıp iki tane orta saha mı alacan ? Palavra,irfan can gelmez hem bize
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapma yusuf adam CDM
İzliyor musun Murat programiMensah ile anlaşılmış.Belhanda'dan gelen bonservisle Mensah alınacakmış.Küme düşerse daha uyguna alırız..
İzliyodum konu transferden başka yere geçince kapattım..İzliyor musun Murat programi
Transferle ilgili sadece mensah copunden mi bahsettilerİzliyodum konu transferden başka yere geçince kapattım..
Irfan can, fanatik fbli.
Seri takımda kalmak istediğini Fulham'a iletmiş.Lemina ve Andone planlarda yokmuş.Onyekuru için görüşmeler devam ediyomuş ama Monaco zorluk çıkarırsa listeden başka bi oyuncu alınacakmış.İrfan konusunda benim anladığım fiyat arttırmak için devreye girmişiz..Transferle ilgili sadece mensah copunden mi bahsettiler
Gecen bir yorumuna denk gelmistim bizim memo Ogulcan Caglayan transferine sicak bakiyortakıma kimi istersin memo

Bi şl oynasinda görelim iki tarafida göturebiliyormu
Eyv kanksSeri takımda kalmak istediğini Fulham'a iletmiş.Lemina ve Andone planlarda yokmuş.Onyekuru için görüşmeler devam ediyomuş ama Monaco zorluk çıkarırsa listeden başka bi oyuncu alınacakmış.İrfan konusunda benim anladığım fiyat arttırmak için devreye girmişiz..