Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, yeni sezonda Lemina’yı düşünmüyor.. Belhanda ve Luyindama satışları gerçekleşir ise hocanın ilk tercihleri Mensah ve İrfan Can.

1593783467495.webp

Mensah ile anlaşılmış.Belhanda'dan gelen bonservisle Mensah alınacakmış.Küme düşerse daha uyguna alırız..

Bu nasıl saçmalık,elinde defans yok luyindama satıp iki tane orta saha mı alacan ? Palavra,irfan can gelmez hem bize

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama yerine ben öyle bir transfer yapılacağını sanmıyorum artık. CL'ye gidersek alınırdı ama şimdi bence Emin Bayram'a orayı monte etmeye tercih edebilirler. Marcao giderse oraya sol ayaklı stoper olmadığı için birini alırlar.

luyi gidecekse Kaan net alinmali ya

Irfan can, fanatik fbli. Arti goksel maldag bize vermez.

Fransada mis gibi genc orta sahalar var, git ordan bul ya.

Yav Terimin basinda oldugu takimda Albayrakin transfer gorusmesi yaptigi takimda yok bellagarda yok sangare.

Al iste adamlarin capi bu kadar.

Mensah ve irfan.

2 yane koskoca cöpu en az 15milyon avro verip kazik diye sokacaklar koca kulube.

Daha hafta sonu Irfanin ne kadar cöp oldugunu gorduk, adam pas bile yapamadi.

Ondan sonra bebek gibi aglar yok ocaki bekleyin yok temmuzu bekleyin.

Yuh be kardesim, mensahin allah belasini versin koskoca camia anca boyle cöpler pesinde kosuyor.

Transferle ilgili sadece mensah copunden mi bahsettiler
Seri takımda kalmak istediğini Fulham'a iletmiş.Lemina ve Andone planlarda yokmuş.Onyekuru için görüşmeler devam ediyomuş ama Monaco zorluk çıkarırsa listeden başka bi oyuncu alınacakmış.İrfan konusunda benim anladığım fiyat arttırmak için devreye girmişiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt